Rezultati

KOŠARKARKI KLUB JESENICE - Moški

24.4.2007

 

Moški KK Jesenice je v mesecu aprilu zaključil tekmovalno sezono 2006/2007, v kateri je nastopal v članski in pa treh mlajših kategorijah. Celotno sezono lahko ocenimo kot zelo uspešno.

ČLANI

Članska ekipa je nastopala v II. SKL – zahod. Po rednem delu ligaškega tekmovanja je jeseniškim košarkarjem uspel največji uspeh v zadnjih letih. V skupini ZAHOD so osvojili 2. mesto in se tako skupaj s prvima dvema ekipama iz skupine VZHOD uvrstili v dodatne kvalifikacije za napredovanje v 1.B SKL. Kljub dobrim igram napredovanje v višji rang tekmovanja ni uspelo.

V letošnji sezoni je bilo zelo lepo spremljati tekme v dvorani OŠ Prežihov Voranc na Jesenicah, saj so ob dobri igri domačih košarkarjev enkratno atmosfero pripravili številni gledalci na košarkarskih tekmah.

V FOTO ARHIVU internet strani Zavoda za šport Jesenice so zelo kvalitetno zajeti trenutki iz ligaških tekem članske ekipe KK Jesenice.

MLADINCI

Mladinci KK Jesenice so nastopali v II.SKL. V prvem delu so izmed 8 ekip v svoji skupini zasedli 6.mesto. V nadaljevanju so nastopali v drugi skupini centralne skupine in zasedli 5.mesto v skupini.

KADETI

Kadetska ekipa si je na začetku sezone obetala lepo uvrstitev, a so številne poškodbe in drugi izostanki igralcev vplivali na slabši rezultat. Nastopali so v II.SKL zahod in bili uvrščeni na repu lestvice.

PIONIRJI

Lep napredek so naredili pionirji KK Jesenice, ki so z aktivnim in kvalitetnim treningom zelo izboljšali podobo svoje igre. Čeprav uvrstitev v II.SKL ni bila prav vidna, moramo poudariti, da je pionirska ekipa KK Jesenice nastopala s povprečno mlajšimi igralci in da njihov čas v kategoriji pionirjev šele prihaja.

Poglejte še:
Fotoarhiv - KK Jesenice : KK Tinex Medvode, 10. marec 2007
Fotoarhiv - KK Jesenice : CPK Šenčur, 3. marec 2007
Fotoarhiv - KK Jesenice : KK Portorož, 3. februar 2007
Fotoarhiv - KK Jesenice : KK Idrija, 20. januar 2007
KK Jesenice mladi - slike