Rezultati

Zaključena rekreacijska liga v namiznem tenisu

31.3.2022

Poročilo o Občinski rekreacijski NAMIZNOTENIŠKI LIGI V SEZONI 2021/22

V ligi je sodelovalo 6 ekip, zato smo odigrali dvojni dvokrožni sistem vsak z vsakim. Vsaka ekipa je tako odigrala 20 tekem. Borbe so bile precej izenačene. Izstopala je ekipa DU Javornik Koroška Bela v postavi Milana Krmelj, Rudi Buh, Pavel Smolej in Marjan Šavs, ki je premočno osvojila prvo mesto. Na drugo mesto se je po zelo enakovrednih bojih uvrstila ekipa Stiroporček Gasser v postavi Bojan Fartek, Andrej Košir, Aleš Mihelič in Borut Brglez. Sledila je ekipa Radovljice v postavi Žan Prešeren, Marko Vidic in Bojan Rauh. Tretje mesto je osvojila tudi ekipa MDI Jesenice v postavi Klemen Vidmar, Janez Bohinc in Stanko Grbič. Sledila je ekipa Gostilne pri Marički za katero so igrali Petra Smolej, Niko Pavlovčič in Jože Repinc. Zadnja je bila ekipa NTK Jesenice, ki žal ni odigrala vseh dvobojev.

Ob koncu lige lahko poudarim, da je Covid 19 ligo zelo okrnil. Vseeno smo bili zelo veseli naših rekreacijskih skupnih uric. Želimo si, da bi jeseni liga zaživela ponovno tako kot je bila pred temi težkimi časi.

Zato vsem udeležencem lige iskreno čestitam za lepe borbe. Vsi tekmovalci in tekmovalke so bili nagrajeni z medaljami glede na njihove zmage.

Jesenice 28.03.2022

Poročilo pripravila
Vodja lige Milana Krmelj