Rezultati

9. POMLADNI TEK - JESENICE 2016

19.3.2016

Rezultati, slike:

Na devetem Pomladnem teku se je zopet zbralo lepo število tekačev. Na prekrasen sončen dan je na 10 km teku med seboj merilo moči 115 tekačev, najhitrejši med njimi je bil g. Janez Mulej (32:31), pri predstavnicah nežnejšega spola pa je zmago slavila ga. Petra Pogačar (42:18). Prireditev se je začela s skupinskim ogrevanjem, sledil je tek otrok. Prav vseh 195 udeležencev teka za najmlajše je prejelo medaljo in kremno rezino, prvi trije po kategorijah pa še posebne medalje na zmagovalnem odru. Ob 11h je sledil start 10 km preizkušnje in za njim še rekreativni tek na 3 km, ki se ga je udeležilo 36 tekačev.

Pri razglasitvah rezultatov sta nam na pomoč priskočila župan Občine Jesenice g. Tomaž Tom Mencinger in direktor Zavoda za šport Jesenice g. Zoran Kramar. Teka ne bi bilo brez obilo prostovoljcev, ki so s svojo pomočjo prispevali k boljši prireditvi. Njim se še prav posebno zahvaljujemo.

Preden vas povabimo na jubilejni 10. Pomladni tek v letu 2017, naj vam povemo, da smo bili z izvedbo 9. Pomladnega teka zadovoljni, vsem 350 tekačem se za udeležbo zahvaljujemo in vas vabimo na prireditve Zavoda za šport še v prihodnje.

Gaber ŠORN,
Zavod za šport Jesenice

Sponzorji, podporniki, donatorji..:

Občina Jesenice Fundacija za šport SPAR Jesenice proteini.si Žito Gorenjka Conditus Intersport Jesenice Gostilnica Izba Jesenice BMW Avto Aktiv TPJ, proizvodnja in prodaja tehničnih plinov, d.o.o. Jesenice