Rezultati

Nov uspešen vikend Aleksandre Vovk!

23.11.2015

PODVIG 15. LETNE ALEKSANDRE VOVK

O izjemnih uspehih mlade, nekdanje jeseniške namiznoteniške igralke, ki trenutno igra za NTS Mengeš smo že poročali. Pretekli vikend je Aleksandri prav gotovo uspel rezultat kariere.

Uspešen vikend se je začel glasbeno, saj je najprej, v soboto 21.11. zvečer zmagala na finalnem večeru glasbenega tekmovanja Glas mladih 2015(v kategoriji pevci od 15 do 30 let), ki je potekal v Črnomlju. Naj omenimo, da sta na tem festivalu nastopili tudi zmagovalka TV šova Razred talentov Aida Perko Praner in polfinalistka letošnjega TV šova Slovenija ima talent, Sandra Erpe.

V nedeljo, 22.11., je v CIrkovcih potekal 1. državni odprti turnir za članice do 21 let, ki se ga je v želji po nabiranju izkušenj, kljub šele 15 letom, udeležila tudi Aleksandra. No, na koncu ni šlo zgolj za nabiranje izkušenj, saj je Aleksandra, kljub temu, da je v tej konkurenci (članice do 21 let) sploh prvič igrala, na omenjenem turnirju osvojila 1. mesto. Še bolj kot sama zmaga, je impresivno to, kako je prišla do tega izjemnega rezultata.

Več v prilogi:
Nov uspešen vikend za Aleksandro