Rezultati

Državno prvenstvo v judu za kategorije U18 in U14, Tim Pahor državni prvak

2.2.2015

Janja RAZINGAR 2. mesto Tim PAHOR 1. mesto Jernej RAZINGAR 3. mesto  

DRŽAVNO PRVENSTVO V JUDU
KADETI - KADETINJE U18 in ST. DEČKI - DEKLICE U14

V soboto 31.1.2015 je bilo v Slovenski Bistrici državno prvenstvo v judu za starostni kategoriji U18 in U14 na katerem je nastopilo 345 judoistov iz osemintridesetih slovenskih klubov.

Kadeti in kadetinje so tekmovanje pričeli dopoldne, judoisti Partizana pa smo imeli, kar nekaj železa v ognju. Pričakovanja tekmovalcev so bila zelo visoka, nekateri so dosegli svoj cilj, ostalim pa je zmanjkalo nekaj sreče. Tim Pahor je na Jesenice po dolgih letih ponovno prinesel naslov državnega prvaka pri kadetih, Janja Razingar pa je po vodstvu v finalni borbi in nerazumljivi napaki, ki jo je storila pristala na drugem mestu.

Rezultati: kadeti/kadetinje - U 18

Tim PAHOR je v kategoriji do 50 kg osvojil 1. mesto
Janja RAZINGAR pa je v kategoriji do 63 kg osvojila 2. mesto

Na dobri poti do medalj so bili tudi Nuša, Kati, Luka in Julija, vendar jim je v boju za tretje mesto zmanjkalo nekaj sreče in poguma.

Nuša AMBROŽIČ je v kategoriji do 48 kg osvojila 4. mesto
Kati AMBROŽIČ v kategoriji do 48 kg, Luka AMBROŽIČ v kategoriji do 50 kg in Julija KOMAC v kategoriji do 57 kg so osvojili 5. mesto
Rok ZUPANČIČ pa je v kategoriji do 55 kg osvojil 7. mesto

Rezultati: dečki/deklice - U 14

V popoldanskem delu tekmovanja so nastopili starejši dečki in deklice , kjer smo imeli tri predstavnike, Jernej RAZINGAR je v kategoriji do 42 kg osvojil odlično 3. mesto, Mark KRAJZEL je v kategoriji do 46 kg osvojil 5. mesto, Peter MILANOVIČ pa je v kategoriji do 42 kg zasedel solidno 9. mesto.

ČESTITKE

zos

Poglejte še:
- Spletna stran Judo sekcije Partizan Jesenice