Rezultati

Jeseniški judoisti na mednarodnem turnirju v Ljubljani

24.11.2014

NAGAOKA 2014

V soboto in nedeljo 22/23.11.2014 je v hali Tivoli potekal mednarodni turnir v judu za »pokal NAGAOKE 2014«. Na turnirju je nastopilo 477 judoistov iz Avstrije, Italije, Hrvaške, Srbije, Kosova, Madžarske, Slovaške, BiH, Makedonije, Rusije, Alžirije, Azerbajdžana, Bolgarije In Slovenije.

Turnirja so se udeležili tudi judoisti judo sekcije Partizan Jesenice in se iz hale Tivoli vrnili domov z osmimi medaljami od tega dve zlati, eno srebrno in pet bronastih.

 • U10
  Pri cicibanih sta nastopila Ažbe RAZINGAR, ki je osvojil tretje mesto, Žan LOVIČ pa je bil peti.
 • U12
  V kategoriji ml. dečkov je veliko borbenosti pokazal Peter MILANOVIČ in osvojil prvo mesto, Marko KUVEK in Denis MUŠIČ sta bila tretja, Anže RIZMARIČ HLADNIK pa je osvojil peto mesto.
 • U14
  V starostni kategoriji st. dečkov je zopet blestel Mark KLINAR (do 50 kg 20 tekmovalcev) opravil je z vso konkurenco in osvojil prvo mesto.
 • U16
  Pri ml. kadetih so nastopili jeseniški trojčki Luka AMBROŽIČ v kategoriji do 50 kg in Nuša AMBROŽIČ v kategoriji do 48 kg sta bila tretja, peto mesto pa je pripadlo Kati AMBROŽIČ v kategoriji do 48 kg.
 • U18
  Pri kadetih je Tim PAHOR v kategoriji do 50 kg zasedel drugo mesto, Urban KLOBČIČ pa je bil v kategoriji do 73 kg deveti.
 • U23
  Jakob KLOBČIČ je tekmoval pri ml. članih in osvojil sedmo mesto v kategoriji do 81 kg.

zos

Poglejte še:
- Spletna stran Judo sekcije Partizan Jesenice