Rezultati

DNEVI ŠPORTA, JESENICE 2014

6.6.-8.6.2014, fotogalerija

Dnevi športa, ki so uradno trajali od 6.6. do 8.6.2014 so se začeli že dan pred uradnim začetkom. V četrtek smo obiskali enote vrtcev na Hrušici in Blejski Dobravi, kjer smo otrokom pripravili spretnostni poligon in tekmovanje v teku. Na vseh aktivnostih v vrtcih poudarjamo, da so zmagovalci prav vsi in vsi tudi prejmejo nagrade. Otroke iz vrtcev smo obiskali tudi v ponedeljek 9.6.2014 (vrtec Angelce Ocepek) in torek 10.6.2014 (vrtec Julke Pibernik in Koroška Bela). Na ta način smo okvirno 400 otrokom skušali polepšati dopoldne s športnimi vsebinami, pri čemer so bili vsi nagrajeni s sadno rezino. Na pomoč so nam priskočile tudi dijakinje drugega letnika srednje vzgojiteljske šole Jesenice.

Petek 6.6.2014

Petkovo popoldne je bilo v športnem parku Podmežakla in bližnji okolici zelo živahno. Pripravili smo vrsto vsebin.

Zaključek akcije »Pomagajmo si za zdravo življenje«
Zavod za šport Jesenice, Center za socialno delo Jesenice, Zdravstveni dom Jesenice, Ozare, ŠD Kranjska Gora in TVD Partizan Žirovnica smo v mesecu aprilu in maju zbirali rabljeno športno opremo, ki smo jo na zaključni prireditvi v glavnem v celoti podelili ljudem s težavami v duševnem zdravju. Nabralo se je več kot 150 kosov različne opreme iz zdrave hrane DM.

Poleg te akcije smo v okviru dni športa organizirali tudi tekmovanja v prstometu, namiznem tenisu, odbojki na mivki, in turnir v nogometu. Poleg teh tekmovanj je bilo organizirano tudi tekmovanje v teku. Najmlajši so se pomerili na razdaljah: 340, 680 in 1020 m, odrasli pa na 3 in 7 km. V športnem parku Podmežakla je bil postavljen tudi plezalni stolp višine 6 metrov, kjer se je lahko vsak preizkusil v svojih plezalnih spretnostih. Za varovanje so skrbeli člani ŠPO Jesenice. Društvo TVD Partizan – Judo klub, nam je predstavil trening juda, HD Mladi Jesenice pa so prikazali tekmovanje v IN Line hokeju.

rezultati teka

Rezultati Turnirja v odbojki na mivki, ki je potekal v kamnolomu:

 1. BREG
 2. RAJKO
 3. ROŽICE

Rezltati turnirja v nogometu na igrišču z umetno travo:

 1. KŠDB BISER
 2. NK JESENICE 1
 3. SPLOŠNA BOLNIŠNICA JESENICE
 4. MAHER
 5. NK JESENICE 2
 6. JUGA

Rezultati turnirja v prstometu:

 1. Bogdan Finžgar
 2. Andria Miatovič
 3. Joža Klobučar
 4. Marko Hočevar
 5. Boštjan Kos

Rezultati turnirja v namiznem tenisu:

 1. Nuša Bolte
 2. Anja Bolte
 3. Janez Bohinc
 4. Pavel Smolej
 5. Ivo Borštnik
 6. Željko Višnič
 7. Klemen Vidmar
 8. Branko Krmelj
 9. Marjan Šavs