Rezultati

NAMIZNI TENIS - uspešni nastopi Aleksandre Vovk

20.3.2013

NTK OSMINKA JESENICE-STANDARDNA EKIPA Gorenjca Aleksadnra Vovk in Aljaž Frelih na vrhu tudi na 2. OT z aml. kadete-inje Aleksandra je v polfinalu gladko s 3-0 presenetila 3. kadetinjo v RS Niko Naglič iz NTK Muta Aleksandra prejema pokal za 2.mesto iz rok predsednika NTZS g. Marjana Hribarja
3. OT za kadetinje Muta-prve 4 z leve-Aleksandra Vovk Tamara Pavčnik Nika Naglič in Katrin Sterchi    

Po tem, ko je zmagala tudi na 2. OT za mlajše kadetinje
http://ntsvet.com/mladinske-selekcije/drzavna-tekmovanja-m/frelih-in-vovkova-najboljsa-tudi-na-drugem-srecanju-mlajsih-kadetov/
in se s tem prebila na vrh jakostne lestvice med mlajšimi kadetinjami, odlično igrala na finalu ekipnega državnega prvenstva za kadetinje(kategorija do 15 let) na Otočcu, kjer je od 15 odigranih partij zmagala kar 13 krat. Med njimi je dosegla v treh ekipnih dvobojih 100% izkupiček(3 zmage) in to proti na koncu drugo in tretje uvrščenima ekipama, v nedeljo 17.3. pa je na 3. OT za kadetinje nas Muti (za eno stopnjo starejša kategorija od nje – do 15 let), premagala še prvo in drugo igralko ekipnih kadetskih državnih prvakinj, Gajo Paradiž in Niko Naglič iz NTK Muta in klonila le v finalu z 1/3 proti, zadnji dve leti najboljši slovenski kadetinji in dve leti starejši Tamari Pavčnik iz NTK Hrastnik.
http://ntsvet.com/mladinske-selekcije/drzavna-tekmovanja-m/na-muti-pricakovana-zmagovalca-in-presenetljiva-finalista/

V soboto in nedeljo je na sporedu državno prvenstvo za mlajše kadetinje, kjer je Aleksandra prva nosilka tako v posamični konkurenci, skupaj s Pijo MIhevc pa tudi med pari. Upamo, da ji bo uspelo upravičiti zahtevno in nehvaležno vlogo favoritinje.

Z ekipo NTK Osminka Jesenice, ki je letos nastopala v 2. GNTL je gladko osvojila 1. mesto in se tako za naslednjo sezono uvrstila v močnejšo druščino - 1. GNTL. Poleg nje so v 2. GNTL nastopali še Frelih Aljaž, Miha Hajdarovič, Andraž Vovk in Sandi Vovk.

Sandi Vovk