Rezultati

Slovo od počitnic na kopališču Ukova

26.08.2011

Počitnice se počasi iztekajo.Ves čas počitnic smo se na Zavodu za šport Jesenice trudili, da obiskovalcem kopališča ob kopanju in sončenju ponudimo tudi dodatne aktivnosti, s katerimi smo želeli popestriti popoldneve na našem kopališču. Tako smo zadnji četrtek v sezoni pripravili še tekmovanje v skokih v vodo, predstavili so se nam igralci podvodnega hokeja, na račun pa so prišli tudi rekreativni igralci vaterpola.

Vaterpolo je bila stalnica vsak četrtek v sezoni ob koncu kopalnega dne. Fantje, pa tudi kakšno dekle se je našla med njimi so to obliko rekreacije lepo sprejeli in verjamemo, da se nam bodo pridružili tudi v naslednji sezoni.

Včerajšnja predstavitev podvodnega hokeja, ki so nam jo predstavili člani kluba za podvodni hokej iz Kranja, pa je marsikaterega obiskovalca prepričala, da gre za naporen šport. Nekateri obiskovalci so dobili priložnost, da so z maskami in dihalkami spremljali igro tudi pod vodo.

Tekmovanj v skokih v vodo je bilo v tej sezoni na kopališču Ukova kar nekaj. Na sploh je skakanje iz stolpa, ki je edinstveni v Sloveniji med stalnimi obiskovalci kopališča zelo priljubljeno. Zato sploh ni presenetljivo, da se je za včerajšnje tekmovanje odločilo kar 27 obiskovalcev kopališča, med njimi so bile tudi štiri pogumne deklice. Starost včerajšnjih tekmovalcev pa je bila od od osem do šestnajst let.

Uvrstitev: 1. Nuša Ambrožič 17 točk, 2. Kati Ambrožič 15, 3.Luka Ambrožič 13 (sestrici in bratec) ; 4. Matic Kos 12, 5. Tim Mulej 11, 6. Nikolina Davidov in Elder Salič 10 ; 8. Maj Crnkič, Tim Ključanin in Benjamin Halilagič 9. Po osem točk so zbrali: Matic Podlogar, Din Jusič, Daniel Ševo,Armin Kurbegovič, sedem točkso osvojili Tajra Jusič, Aleks Kontič in Benjamin Talič. Tekmovali pa so še Delmin Džafič (6), Sani Kolakovič (5), Petja Murnik(5), Din Džafič(3) in Patrik Capuder (2).

Skratka bilo je zanimivo!

Branko Jeršin