Rezultati

SKOKI V VODO, AKVATLON, VATERPOLO

06.08.2011

Športno zaznamovano popoldne

Ob 15:00 uri se je vse skupaj začelo s turnirjem v vaterpolu, ki so ga dobili predstavniki ekipe Kozli 99 pred Zelenci, z rezultatom 9:6.

Športno obarvano popoldne v organizaciji Zavoda za šport Jesenice se je nadaljevalo s tekmovanjem v skokih v vodo za pokal mesta Jesenic, ki so se ga udeležili zgolj štirje tekmovalci. Zmaga je šla v roke najmlajšemu udeležencu 13. letnemu Jeseničanu Timu Pahorju.

Zato pa je bilo bolj številčno in nič manj zanimivo na 12. jeseniškem akvatlonu, ki se ga je udeležilo 11 otrok in 12 odraslih. Za otroke je bila preizkušnja sestavljena iz 100 m plavanja in 3 krogi teka okoli jeseniškega bazena, zmage pa sta se veselila Rok Pečar in Nikolina Radičevič. Pri odraslih pa je bilo precej bolj naporno, saj jih je čakalo 1000 m plavanja, kar pomeni 20 dolžin jeseniškega bazena in 2 kroga teka po razgledni poti. Zmagal je redni udeleženec tekaških in tudi drugih tekmovanj Zavoda za šport Jesenice g. Jani Mulej z odličnim časom teka, saj je za tekaško progo porabil samo 15 min in 14 sekund skupaj z menjavo. Udeležencem vseh tekmovanj se v imenu Zavoda za šport Jesenice najlepše zahvaljujemo in jim čestitamo za dosežene rezultate.

Rezultati:

Gaber ŠORN, prof. šp. vzg.
Zavod za šport Jesenice