Razpisi

Reševalec iz vode - študentsko delo

6.4.2023

Iščemo: polnoletno osebo moškega ali ženskega spola za opravljanje nalog reševalca iz vode na letnem kopališču in izvedbo drugih nalog, ki izhajajo iz narave dela na letnem kopališču. Naloge reševalca iz vode so: skrb za varnost kopalcev in izvajanje nadzora nad varnostjo na kopališču, posredovanje navodil in informacij obiskovalcem, urejanje delovnega okolja in druga opravila. Licenca za reševalca iz vode ni pogoj. Izbranemu kandidatu financiramo ustrezno izobraževanje za pridobitev licence in z njim sklenemo pogodbo o sodelovanju.
Kandidati se na razpis prijavijo do petka, 21. aprila 2023.

Pričakujemo: status študenta, oziroma drug primeren status, pripravljenost na sodelovanje v več sezonah, zanesljivost, osebno urejenost, znanje slovenskega jezika, komunikativnost in prijaznost do strank, odgovornost do dela, osnovno računalniško usposobljenost.

Urnik: v času letne kopalne sezone predvidoma od 15. junija do 31. avgusta od 09:00 ure do cca 20:00 vsak dan, razen ob slabem vremenu.

Več informacij dobite na telefonu (04) 588 46 65 oziroma po elektronski pošti. Prijave pošljite na elektronski naslov zsj.programi@siol.net.