Razpisi

Jožefov sejem 2023 - povabilo razstavljalcem

14.2.2023

Priloge:

Zavod za šport Jesenice objavlja javni poziv za zbiranje ponudb za oddajo prodajnih mest v najem v okviru tradicionalne prireditve

»JOŽEFOV SEJEM 2023«.

Objavljamo poziv za zbiranje prijav in ponudb za začasen najem prostora za postavitve stojnic na javnih površinah v času prireditve »JOŽEFOV SEJEM 2023« od 17. do 19. marca 2023. Sejem bo potekal na prireditvenem prostoru Stara Sava na Jesenicah - Muzej na prostem (pokriti prireditveni prostor). V času sejma bo poskrbljeno za pester glasbeno zabavni in športni program ter nočno varovanje.

Jožefov sejem je tradicionalno namenjen spomladanskim setvenim dejavnostim, kot so vrtičkarstvo, sadjarstvo, urbani vrtovi, avtohtona semena, ekološka pridelava, slovenska kulinarika v povezavi z avtohtonimi živili in jedmi in podobno ponudbo. Ob sejmu bo potekal tradicionalni športni dogodek »Pomladni tek«, poskrbljeno pa bo tudi za narodno zabavno glasbo.

Vse zainteresirane ponudnike vabimo, da predstavijo svojo ponudbo, ki imajo neposredno povezavo s tradicijo Jožefovega sejma. Izdelki so namenjeni predstavitvi ali prodaji, zainteresirani so dolžni sami poskrbeti za skladnost njihovega poslovanja z zakonodajo.

Sodelujoči ponudniki se za sodelovanje prijavijo na prijavnem obrazcu, ki je sestavni del vabila in se šteje kot pogodba. Z oddano prijavnico ponudniki soglašajo s Splošnimi pogoji sodelovanja na prireditvi »Jožefov sejem 2023«, ki so sestavni del tega vabila.

Rok za oddajo prijav je torek 10. marec 2023. do 12. ure. Izpolnjene in podpisane prijavnice pošljite na naslov: Zavod za šport Jesenice, Ledarska 4, 4270 Jesenice.

Ponudniki s pravočasno oddanimi prijavami in poravnanimi obveznostmi bodo imeli prednost pri izbiri prostora. Tisti ponudniki, ki ne poravnajo obveznosti preko transakcijskega računa organizatorja plačajo 30 € višjo ceno najema.

Zaradi omejenega prostora si organizator pridržuje pravico do omejitve števila ponudnikov in drugih pogojev.

Dodatne informacije so na voljo prek telefonske številke 04/5884 665 ali elektronskega naslova: zsj.programi@siol.net - Gaber Šorn.

Prijavnica in splošni pogoji so dostopni na tej povezavi.

Vljudno vabljeni k sodelovanju!

1.-javni-poziv-stojnice-js-2023.pdf

Poglejte še:

youtube