Razpisi

Trgovina na prostem - Jožefov sejem 2021

4.3.2021

Priloge:

Zavod za šport Jesenice objavlja javni poziv za zbiranje ponudb za oddajo prodajnih mest v najem v okviru trgovine na prostem z nazivom

»JOŽEFOV SEJEM 2021«.

Objavljamo poziv za zbiranje prijav in ponudb za začasen najem prostora za postavitve stojnic na javnih površinah v okviru trgovine na prostem »JOŽEFOV SEJEM 2021«, ki bo od 19. do 21. marca 2021 na pokritem prostoru Stara Sava na Jesenicah – Muzej na prostem (pokriti prostor). V času sejma bo poskrbljeno za nočno varovanje.

Jožefov sejem je tradicionalno namenjen spomladanskim setvenim dejavnostim, kot so vrtičkarstvo, sadjarstvo, urbani vrtovi, avtohtona semena, ekološka pridelava, slovenska kulinarika v povezavi z avtohtonimi živili in jedmi in podobno ponudbo.

Vse zainteresirane ponudnike vabimo, da predstavijo svojo ponudbo, ki imajo neposredno povezavo s tradicijo Jožefovega sejma. Izdelki so namenjeni predstavitvi ali prodaji, zainteresirani so dolžni sami poskrbeti za skladnost njihovega poslovanja z zakonodajo in trenutno veljavnimi odloki vlade ter priporočili NIJZ za preprečevanje okužbe koronavirusa.

Več informacij v prilogi, prijavnica in splošni pogoji so priloženi vabilu »

1.-javni-poziv-stojnice-js-2021.pdf

youtube