Razpisi

Pričenjamo z vadbo za starejše v športnem parku Podmežakla

8.10.2020

Obveščamo vas, da v ponedeljek 12.10.2020 pričenjamo s tradicionalno vadbo za starejše. V ponedeljek se dobimo ob 10:30 uri v Športnem parku Podmežakla. Glede na trenutne razmere bo prva vadba potekala na zunanjih površinah športnega parka Podmežakla. Udeležence naprošamo, da pridejo na vadbo primerno oblečeni za izvajanje vadbe zunaj. Na prvi vadbi bomo izvedli tudi testiranje telesnih zmogljivosti:

Testiranje European Fitness Badge je novost na področju športa za vse na mednarodni ravni. Omenjena baterija testiranj je bila razvita v preteklih dveh letih zaradi izkazane potrebe po testiranju ob upoštevanju stanja v sedanji družbi.

European Fitness Badge (EFB) predstavlja nabor testov za oceno posameznikovega, z zdravjem povezanega stanja telesne pripravljenosti. Vključuje sedem različnih vaj za oceno vzdržljivosti, moči, koordinacije in gibljivosti ter oceno telesne strukture in drže.

Cena ostaja nespremenjena, kar pomeni 1 € / obisk.

Od vseh vadečih bomo zaradi trenutnih razmer potrebovali ime in priimek, naslov ter telefonsko številko. Podatke nam lahko posredujete po elektronski pošti na zsj.programi@siol.net ali nam jih boste zaupali na vadbi.

Se vidimo!