Razpisi

6. ŠPORTNE IGRE ZAPOSLENIH SLOVENIJE

sobota, 19.9.2020, Športni park Podmežakla

Priloge:

Spoštovani,

Leto 2020 je zaznamovala epidemija Covida 19. Dolgo smo bili prisiljeni naše športne aktivnosti prilagoditi razmeram, ki nam jih je narekovala epidemija. Ker smo športniki že po naravi optimisti, vas z veseljem povabim tudi letos v Športni park Podmežakla in druge športne objekte na tokrat že 6. igre zaposlenih Slovenije. Z našimi organizatorji v lokalnih okoljih - športnimi zvezami občin, smo se odločili, da igre kljub težavam izvedemo. Organizacijo iger bomo prilagodili vsem zahtevam NJZ-ja. Maksimalno bo poskrbljeno za varno izvedbo iger.

Športne igre zaposlenih 2020 bodo drugačne od prejšnjih, vendar kljub temu upamo, da bo namen iger dosežen. Odločili smo se, da ne bo skupne otvoritve tekmovanja, tekmovanje bo hkrati potekalo na sedmih različnih lokacijah, po zaključku pa bomo na tekmovališčih razglasili najboljše. Najboljšim bo omogočen nastop na zaključni prireditvi 23.9.2020 v Novem Mestu, ko v Sloveniji prvič praznujemo Dan slovenskega športa kot državni praznik!

S športnimi pozdravi,

Vabimo vas, da se prijavite na tekmovanja, ki bodo v Športnem parku Podmežakla in okolici potekala v soboto 19. septembra 2020.