Razpisi

Pričetek treningov v ŠPP - urnik aktivnosti

7.5.2020

Priloge:

ZAVOD ZA ŠPORT JESENICE OD PONEDELJKA, 11. MAJA 2020 OMOGOČA PRIČETEK VADBE REGISTRIRANIM ŠPORTNIKOM POD POSEBNIMI POGOJI

Začasni pogoji za izvajanje prilagojene oblike športne vadbe in tekmovanj v času epidemije

Vlada RS na seji, 6. 5. 2020, sprejela Odlok o pogojih za izvajanje športne vadbe za registrirane športnike in organizacijo športnih tekmovanj v obdobju obvladovanja epidemije COVID-19. Vadba je dovoljenja le registriranim športnikom, ki bodo v prilagojeni obliki izvajali procese treningov in tekmovanj. Organizatorji vadbe in tekmovanj so dolžni upoštevati Priporočila za registrirane športnike in strokovne delavce v športu za izvajanje organizirane vadbe v času epidemije COVID-19, ki jih je pripravil NIJZ. Priporočila so dostopna na www.nijz.si. – več v priponki: Začasni pogoji za izvajanje prilagojene oblike športne vadbe in tekmovanj v času epidemije

Dodatne informacije za društva lahko najdete tudi v priponki: Priporočila za registrirane športnike_NIJZ ali spletni strani www.nijz.si.

V kolikor bo vaše društvo pričelo z organizirano vadbo v Športnem parku Podmežakla pod posebnimi pogoji, vam v priponki pošiljam osnutek urnika, katerega do ponedeljka, 11.5.2020 do 8:00 pošljete nazaj z vašimi natančno vpisanimi željami. Natančen in usklajen urnik objavimo v ponedeljek, 11.5.2020 ob 10:00 in bo veljal do konca tedna. V urnik sem že vpisal razpored treningov za kegljaški klub Jesenice.

Glede na to, da se pričakuje večje zanimanje za treninge, boste imeli na razpolago tudi prostor pokrite tržnice na Stari Savi. Garderob, tušev in skupnih prostorov ne bo možno uporabljati do spremembe odloka. Razpored vadbe bo organiziran tako, da se skupine med seboj ne prekrivajo. Prosimo, da to z 15 minutnim zamikom tudi upoštevate pri načrtovanju aktivnosti. Zagotovljeni bodo splošni varnostni ukrepi kot so redno čiščenje in razkuževanje prostorov, zračenje prostorov, zagotavljanje podajalnikov za razkužilo na vhodnih točkah ipd. Naša želja je, da se termini ne prekrivajo in treninge na objektu opravljate v terminih, ki so veljali v zimskem obdobju.

Prosimo, da o pogojih vadbe seznanite tudi svoje vadeče, ki naj se v času aktivnosti te pogojev tudi držijo.