Razpisi

Oder je vaš in Skriti pak 2019

ponedeljek 30.12.2019

»ODER JE VAŠ«

Nastop neuveljavljenih glasbenikov 30.12.2019 in nagradna igra »Skriti pak«

Ideja, da se oder ponudi neuveljavljenim glasbenikom je nastala v želji, da se na Jesenicah in okolici spodbudita glasbena kultura in raznolikost ustvarjanja glasbe. Na ta način želimo predstaviti glasbene skupine in glasbenike, ki sooblikujejo jeseniško glasbeno sceno in prikazati njen obseg in trend. Zanima nas, kakšna je jeseniška glasbena scena, kdo jo sooblikuje, kaj igrajo, kje vadijo, kako sodelujejo in kaj sporočajo publiki. Obenem želimo opogumiti glasbenike, ki morda nimajo poguma ali možnosti za nastop, da nastopijo pred širšim občinstvom.

Obetavni glasbeniki bodo imeli možnost predstavitve na Radiu Triglav in nadaljnjega sodelovanja z zavodom ter morda tudi ostalimi organizatorji prireditev, ki jih bodo lahko vključili v svoje programe na podlagi njihove predstavitve.

Prireditev »Oder je vaš« poleg promocije nudi tudi priložnost za druženje in povezovanje jeseniških glasbenikov ter organizatorjev prireditev in drugih simpatizerjev. Jeseniška glasbena scena naj bo prisotna in naj se v prihodnosti še naprej korenito razvija ter zaznamuje naš prostor.

Za obiskovalce prireditve »Oder je vaš« smo pripravili atraktivno igro »Skriti pak«. Obiskovalci, ki bodo dne 30.12.2019 med 18:00 in 20:00 uro našli skriti pak in ga predložili moderatorki na oder med 19:30 in 20:00 uro, bodo prejeli praktično darilo. Na voljo bo pet skritih in posebej označenih pakov, ki bodo skriti na različnih lokacijah na Trgu Toneta Čufarja, lahko tudi pred oziroma v restavraciji Chilli, pred ali v Tea-ter baru, vendar zgolj v prostorih za goste. Na odru in poslovnih prostorih, kjer bi bilo ovirano delo organizatorja ali sodelujočih ne bo skritega paka. Najditelj, prinosnik prejme samo en darilni paket ne glede na število prinesenih pakov. Darilni paket »Skriti pak« vsebuje praktična darila sodelujočih:
- Zavod za šport Jesenice: 2x vstopnica za rekreacijsko drsanje,
- Hokejsko drsalno društvo Jesenice: 2x vstopnica za hokejsko tekmo (6.1.2020),
- Gledališče T. Čufarja Jesenice: 2x vstopnica za gledališko predstavo (10.1.2020),
- Tea-ter bar: bon za 2 pijači,
- Restavracija Chilli: bon za pizzo.

Opomba: vstopnica za rekreacijsko drsanje velja do konca drsalne sezone 2019/2020, vstopnica za hokejsko tekmo velja za tekmo 6. januarja 2020, vstopnica za gledališče velja za predstavo »Fetiš na puter« 10. januarja 2020, bona za pijačo in pizzo veljata do konca januarja 2020. Vstopnice in boni se uveljavljajo neposredno pri ponudniku in se nanašajo na običajne storitve.

Zavod za šport Jesenice