Razpisi

Športne igre Jesenic 2018 - razpis lige v kegljanju

14.9.2018

Priloge:

Športna zveza Jesenice in Zavod za šport Jesenice v okviru Športnih iger Jesenic 2018/ 2019

RAZPISUJETA KEGLJAŠKA TEKMOVANJA V SEZONI 2018/2019

A: MEDOBČINSKA REKREACIJSKA KEGLJAŠKA LIGA
Začetek tekmovanja 24.09.2018 / PRIJAVE EKIP DO SREDE 19.9.2018
Ekipe, ki so v ligi sodelovale že v preteklih letih ob prijavi oddajo spisek tekmovalcev/tekmovalk. Nove ekipe se lahko prijavijo tako, da posredujejo spisek igralcev, ime vodje ekipe in izjavo, da bodo v ligi sodelovali do konca tekmovanja.
Propozicije (skrajšane): Igra se po ligaškem dvokrožnem sistemu, igralna dneva sta ponedeljek in petek.
Ekipa ima lahko na prijavljenih največ deset tekmovalcev/tekmovalk. Nastopajo moške, ženske ali mešane ekipe. Na tekmi ekipo sestavljajo 4 tekmovalci/ke, z možnostjo ene zamenjave med tekmo. Tekmuje se po pravilih Kegljaške zveze Slovenije za ligaška tekmovanja. Pravico nastopa na tekmi imajo tudi tekmovalci, ki nastopajo v nižjih ligaških tekmovanjih, izjemoma tudi tekmovalci iz 1. Državne lige, vendar ne več kot eden na tekmo. Za ženske registrirane tekmovalke omejitev ni.
Višina startnine je 10 € za ekipo na tekmo.

B: POKAL ZAVODA ZA ŠPORT JESENICE
Začetek tekmovanja takoj po končani Medobčinski rekreacijski ligi (predvidoma sredina januarja). Propozicije za Pokal ZŠJ so enaka kot v medobčinski rekreacijski ligi. Ekipe se za tekmovanje prijavijo ponovno. Možne so menjave tekmovalcev med ekipami, vendar le do začetka tekmovanja.

C: TEKMOVANJA V POSAMEZNIH KONKURENCAH, ter DVOJICAH
Datum tekmovanj se določi naknadno. Razpisane kategorije so: registrirane tekmovalke, registrirani tekmovalci, neregistrirane tekmovalke, neregistrirani tekmovalci. Tekmuje se po pravilih Kegljaške zveze Slovenije 120 lučajev mešano!

Prijave na Zavodu za šport Jesenice (Gaber) ali Športni zvezi Jesenice (Branko)
VSA KEGLJAŠKA TEKMOVANJA SE ODVIJAJO V OKVIRU DELAVSKIH ŠPORTNIH IGER JESENIC 2018/2019 IN SE TOČKUJEJO PO PRAVILIH ZA DELAVSKE IGRE JESENIC!

Športna zveza Jesenice
Zavod za šport Jesenice

Program Zavoda za šport Jesenice sofinancirata: Občina Jesenice in Fundacija za šport.

Občina Jesenice Fundacija za šport