Razpisi

6 UR ŠPANOVEGA VRHA

Sobota 19.5.2018 start ob 9:00 uri na prireditvenem prostoru v Planini pod Golico.

6 ur Španovega vrha - trasa teka

TEK NA ŠPANOV VRH – 6 UR ŠPANOVEGA VRHA
Tekmovanje v vzponih, tisti tekmovalec, ki v 6ih urah zabeleži največje število vzponov je zmagovalec. Za vzpon in spust se uporablja ista pot. Obrati se bodo tokrat opravljali na prireditvenem prostoru v Planini pod Golico. V primeru, da imata dva tekmovalca enako število vzponov se šteje skupni čas. Tekmovanje poteka od 9:00 do 15:00 ure, vzponi zabeleženi po 15:00 uri ne štejejo. Tekmovanje je primerno tudi za rekreativne pohodnike.

Proga bo speljana od prireditvenega prostora v Planini pod Golico do zgornje postaje žičnice Španov vrh, kar pomeni 380 metrov višinske razlike.

Startnine ni, vsak predprijavljeni tekmovalec, ki bo opravil vsaj 2 vzpona prejme praktično darilo. Vsi udeleženci pa prejmejo tudi topel obrok.

Prijave:
Predprijave sprejemamo do ponedeljka 14.5.2018. Ob prijavi je potrebno navesti ime in priimek, leto rojstva in velikost majice. Prijave na: zsj.programi@siol.net, dodatne informacije pa na 051 685 240. Prijave so možne tudi na dan tekmovanja, vendar prijavljeni ne dobi majice.

Udeležba na tekmovanju na lastno odgovornost.

Organizator: Zavod za šport Jesenice in Športna zveza Jesenice

6 ur Španovega vrha 2018 - plakat

Poglejte še: