Razpisi

Okrogla miza »Ženske v športu«

četrtek, 1.12.2016

Olimpijski komite Slovenije vabi na okroglo mizo z naslovom ŽENSKE V ŠPORTU, ki bo v ČETRTEK 01.12.2016 OB 17.00 V RESTAVRACIJA EJGA, TITOVA 27 NA JESENICAH.

Eden od številnih projektov Olimpijskega komiteja Slovenije - Združenja športnih zvez je tudi vprašanje vloge žensk v športu. Želimo vam predstaviti rezultate raziskave o položaju žensk v športu, ki jo je pripravila Brigita Langerholc Žagar in ki potrjuje, da s položajem žensk v športu ne moremo biti zadovoljni.
Tematika odpira številna vprašanja, na katere bomo skupaj z vami skozi razpravo na okrogli mizi poizkušali najti rešitve za izboljšanje stanja, ter podati izhodišča in smernice kako vlogi žensk v slovenskem športu dati ustrezen pomen.

Pričakujemo vašo udeležbo, z željo, da nam posredujete svoje poglede, izkušnje.

V Olimpijskem komiteju Slovenije - Združenju športnih zvez smo se v želji nekaj premakniti na tem področju z vso resnostjo in spoštovanjem do žensk v športu odločili za organizacijo treh okroglih miz (prva je bila v Ljubljani 10. novembra, sledi četrtkova na Jesenicah, nato pa bo še okrogla miza 8. Decembra v Velenju.

Če vam ni odveč, vas prosimo da nam vašo udeležbo potrdite na e mail zsj.koordinator@siol.net!!

V pričakovanju srečanja z vami vas pozdravljamo!

Branko Jeršin
Vodja OKS-ZŠZ Regijske pisarne Jesenice