Razpisi

Samurai Gym v dvorani Podmežakla

2018

Priloge:

Samurai Gym v dvorani Podmežakla Samurai Gym v dvorani Podmežakla Samurai Gym v dvorani Podmežakla Samurai Gym v dvorani Podmežakla Urnik Samurai Gym v dvorani Podmežakla

Samurai Gym je edinstven prostor na Gorenjskem, s pridihom japonske umetnosti in kulture, ki nudi 260m2 vadbenega prostora. V duhu samurajev, ki so bili vselej znani po svoji trdni notranji telesni drži, samodisciplini in predanosti svojemu delu, ki se opira na več stoletno tradicijo ugleda in moči, je tudi vadbeni prostor ločen na dva dela – »mehkega in trdega/borbenega in umirjenega«, kot so to počeli samurajski bojevniki, ki so znali razlikovati med strahopetcem in zmagovalcem, med šarlatanom in pravim bojevnikom, ter med dobrim in slabim človekom…

Vadbeni prostor je razdeljen na dva dela, nudimo pa vrsto različnih dejavnosti:

Bushido room v obsegu 160m2, je namenjen vsem vrstam borilnih veščin, opremljen z različnimi vrstami boksarskih vreč, makivarami, različnimi fokuserji, ringom in opremo za fukncionalni trening. S tatamiji po celotni površini in vso sodobno opremo boste lahko izvajali kvalitetne treninge, tako rekreativci kot profesionalni tekmovalci.

Zen room je velik 100m2 in je v dopoldanskem času dneva osvetljen po celotni dolžini s soncem zaradi česar prostor postane zelo topel in napolnjen s pozitivno energijo. Namenjen je za izvajanje določenih vadb kot so meditacije, meditacije z gongi, razne sprostitvene aktivnosti, jogo, masaže in različne terapije, prav tako pa se ga lahko koristi tudi za različne športne aktivnosti, kot so aerobika, plesi, pilates, bootcamp, itd.

Na voljo je tudi Zen kotiček, kjer ob predhodnni najavi in prijavi, potekajo wellnes storitve, kot so: masaže, terapije, bioresonanca, nega telesa in kozmetične storitve.

V Samurai Gym nismo pozabili na otroke, zato je na voljo tudi Otroški kotiček, ki je namenjen najmlajšim, da se bodo zamotili med vašo vadbo, vi pa lahko brezskrbno trenirate.

Organiziramo pa tudi Rojstnodnevne zabave za otroke z različnimi temami ter možnostjo uporabe drsališča v športni dvorani. 

Vsak mesec za vas potekajo Delavnice in predavanja o zdravem načinu življenja, prehrane in športne prehrane, naši predavatelji vas naučijo umiriti hiter tempo v vašem življenju in vam tudi svetujejo.

Nudimo tudi Možnost najema obeh prostorov za izvajanje vaših športnih aktivnosti, prav tako se celoten prostor lahko najame za različne seminarje, predavanja, tečaje itd.

Več info dobite na:
http://samurai-gym.si/urnik/
chorchyp@gmail.com in 040 522 783
lahko pa nas spremljate tudi na FB in INSTAGRAMU: Samurai Gym