Razpisi

9. POMLADNI TEK - JESENICE 2016

sobota 19.3.2016, Jesenice, trg na Stari Savi

Program:
- ob 09:50 - ogrevanje pred tekom za otroke
- ob 10:00 - start otroških tekov
- ob 10:30 - ogrevanje s tekaškim strokovnjakom Klemenom Dolencem
- ob 11:00 - start teka na 10 km
- ob 11:05 - start rekreativnega netekmovalnega teka

Nagrade: Prvi trije v vsaki kategoriji prejmejo medalje, poleg medalj pa bo tudi nekaj praktičnih nagrad.

Startnina za tek na 10 km: 8 € v predprijavi (do 15.3.2016) in 10 € na dan tekmovanja (vsak tekač prejme praktično darilo in bon za prehrano, predprijavljeni pa tudi personalizirano startno številko). Vsi tekači na 10km prejmejo USB ključ in majico Proteini.si.

Startnine za otroške teke ni, vsi otroci pa prejmejo spominsko medaljo in sladko presenečenje.
Organiziran bo tudi netekmovalni rekreativni tek, za katerega ni potrebno plačati startnine, vsak ki se ga udeleži pa prejme prigrizek. Teklo se bo po trasi 10 km teka, s tem da se bo teklo 3 km. Pred startom se lahko pridružite tekaškemu ogrevanju s Klemenom Dolencem.

Prijave preko spletne strani PRIJAVIM.SE

Po teku na 10 km bomo izmed tekmovalcev izržebali 2x vikend vožnja z električnim vozilom BMW i3 in 1x vikend vožnja z klasičnim vozilom BMW.

V času teka bodo ceste po katerih se teče zaprte za promet. Prireditev je organizirana v sklopu prireditev ob občinskem prazniku Občine Jesenice. Vzporedno s prireditvijo bo potekal tudi Jožefov sejem na isti lokaciji.
Prijavi se lahko vsakdo, ne glede na starost, spol ali kondicijsko pripravljenost.

V času Jožefovega sejma in Pomladnega teka bo muzej na Stari Savi odprt v petek in soboto (18. in 19. 3.) od 9. do 17. ure ter v nedeljo (20. 3.) od 9. do 13. ure.

Več informacij o teku na 051 685 240 ali zsj.programi@siol.net.

Več informacij:

Sponzorji, podporniki, donatorji..:

Občina Jesenice Fundacija za šport SPAR Jesenice proteini.si Žito Gorenjka Conditus Intersport Jesenice Gostilnica Izba Jesenice BMW Avto Aktiv TPJ, proizvodnja in prodaja tehničnih plinov, d.o.o. Jesenice