Razpisi

8. POMLADNI TEK - JESENICE 2015

sobota, 21.3.2015, Jesenice, trg na Stari Savi

Program:
Četrtek in petek, 19. in 20. marec 2015
Otroški teki po osnovnih šolah na Jesenicah

Sobota 21.3.2015
Start otroških tekov ob 10:00 uri
Start teka na 10 km ob 11:00 uri
Start rekreativnega netekmovalnega teka: 11:05

Tek je vključen v serijo tekaških prireditev »Gorenjska, moj planet«.

Nagrade: Prvi trije v vsaki kategoriji prejmejo medalje, poleg medalj pa bo tudi nekaj praktičnih nagrad.

Startnina: 10 € / udeleženca: vsi tekači na 10 km prejmejo bon za prehrano, pijačo in majico. Startnino se poravna na dan tekmovanja od 9:30 – 10:45 ure.
Startnine za otroke ni, vsi otroci pa prejmejo spominsko medaljo in kremšnito.
Organiziran bo tudi netekmovalni rekreativni tek, za katerega ni potrebno plačati startnine, vsak ki se ga udeleži pa prejme kremšnito.

Prijave: Zelo zaželene so predprijave, niso pa nujne. S predprijavo nam pomagate pri naročanju okvirnih količin majic in hrane, katere prejmejo vsi tekači. Predprijavljeni tekači si tudi zagotovijo majico, medtem ko jih na dan prireditve lahko zmanjka.
Prijavite se po elektronski pošti: zsj.programi@siol.net, ali po telefonu 051 685 240. Ob prijavi navedite ime in priimek, leto rojstva.

V času teka bodo ceste po katerih se teče zaprte za promet. Prireditev je organizirana v sklopu prireditev ob občinskem prazniku Občine Jesenice. Vzporedno s prireditvijo bo potekal tudi Jožefov sejem na isti lokaciji.

Prijavi se lahko vsakdo, ne glede na starost, spol ali kondicijsko pripravljenost. Vabljeni!

Gornjesavski muzej Jesenice, ki se nahaja ob prireditvenem prostoru 8. Pomladnega teka bo v soboto 21.3.2015 v času teka organiziral sejemsko igro Podiranje korcev – najboljši si bodo prislužili zanimive knjižne nagrade. Brezplačen bo tudi ogled železarskega muzeja v Ruardovi graščini.

Na letošnjem teku se nam je pridružil tudi BMW. Predstavniki Avto Aktiva so nam pripravili 3 vikend najeme vozila BMW v obliki bonov, ki jih bomo izžrebali med udeleženci 8. Pomladnega teka. Ne bomo pozabili tudi na najmlajše.

Več informacij:

Sponzorji, podporniki, donatorji..:

Občina Jesenice Fundacija za šport SPAR Jesenice Intersport Jesenice BMW Avto Aktiv TPJ, proizvodnja in prodaja tehničnih plinov, d.o.o. Jesenice ENOS, d.d. Gostilnica Izba Jesenice Gorenjka