Razpisi

7. POMLADNI TEK - JESENICE 2014

sobota, 15.3.2014, Jesenice, trg na Stari Savi

Tek šteje tudi za Gorenjski pokal v rekreativnih tekih in Pokal mladih 2014.

Start otroških tekov ob 10:15 uri
Start teka na 10 km ob 11:00 uri

Nagrade: Prvi trije v vsaki kategoriji prejmejo medalje, poleg medalj pa bo tudi nekaj praktičnih nagrad.

Prijave: Zelo zaželene so predprijave, niso pa nujne. S predprijavo nam pomagate pri naročanju okvirnih količin majic in hrane, katere prejmejo vsi tekači. Predprijavljeni tekači si tudi zagotovijo majico, medtem ko jih na dan prireditve lahko zmanjka.
Prijavite se po elektronski pošti: zsj.programi@siol.net, ali po telefonu 051 685 240. Ob prijavi navedite ime in priimek, leto rojstva.

Startnina: 7 € / udeleženca. Vsi tekači na 10 km prejmejo bon za prehrano, pijačo in majico.
Startnino se poravna na dan tekmovanja od 10:00 do 10:50 ure. Startnine za otroke ni, vsi otroci pa prejmejo spominsko medaljo in palačinko.

Ob 11:05 - start rekreativnega netekmovalnega teka z Alenko Dovžan. Tek je namenjen vsem, ki ne bi tekli na 10 km, odtekli pa bi 20-30 minut v počasnem tempu. Prijave niso potrebne. Pred tekom boste rekli nekaj besed o teku, nato pa se podali na skupno pot po trasi Pomladnega teka, vendar se prej vrnili na cilj.

Na teku bo letos prvič merjenje tekačev na 10 km potekalo s čipi, v organizaciji ŠD Timing Poljane. Gre za vrhunski sistem Jaguar, proizvajalca Innovative Timing Systems, ki verjetno upravičeno trdi, da ponuja trenutno najnaprednejši časomerilski sistem na svetu. Čipi so za enkratno uporabo in se nalepijo na spodnjo stran štartne številke. Vključuje zaslon na dotik, ki tekmovalcu omogoča izpis njegovega rezultata.

Več informacij:

V času teka bodo ceste po katerih se teče zaprte za promet. Prireditev je organizirana v sklopu prireditev ob občinskem prazniku Občine Jesenice. Vzporedno s prireditvijo bo potekal tudi Jožefov sejem na isti lokaciji.

Prijavi se lahko vsakdo, ne glede na starost, spol ali kondicijsko pripravljenost.

Organizatorja: Zavod za šport Jesenice in Športna zveza Jesenice.

Vabljeni!

Sponzorji, podporniki, donatorji..:

TPJ, proizvodnja in prodaja tehničnih plinov, d.o.o. Jesenice Intersport Jesenice Hervis Jesenice Timing Poljane Občina Jesenice Fundacija za šport Plinstal Jesenice