Razpisi

ZAČETEK TRENINGOV ŽENSKE HOKEJSKE EKIPE

V ponedeljek 8.8. 2011 je predviden prvi trening ženske hokejske ekipe na ledu dvorane Podmežakla. Vabimo vsa dekleta, ki želijo igrati hokej, da se pridružijo.
Ženska ekipa je na Jesenicah že delovala, sedaj pa jo želimo ponovno začeti z ženskim hokejem.

Odločili smo se, da v avgustu ponudimo dvanajst urni program treningov, na katerih bi preverili zanimanje deklet za igranje hokeja na Jesenicah, dekleta se bodo spoznale s prvimi hokejskimi koraki, izboljšanju znanja drsanja in začetnimi tehničnimi prvinami. Program bomo izvajali v sodelovanju z Zavodom za šport Jesenice - Športno zvezo Jesenice in ob pomoči HD mladi Jesenice.

Če bo ob koncu avgusta v program vključenih vsaj petnajst deklet, bomo z rednimi treningi nadaljevali pod okriljem HD mladi Jesenice.
Za prve treninge in prve hokejske korake potrebujete le nekaj osnovne hokejske opreme. Poleg drsalk in obvezne čelade ter hokejske palice, je priporočljivo, da imajo udeleženke programa vsaj še ščitnike za komolce in noge (za začetek lahko kar čšitniki za rolanje, če še nimate hokejskih).

Zbor za prvi trening je v ponedeljek 8.8. ob 16 uri v garderobi hokejske dvorane. trening je od 16.45 - 17.45.
Na treninge vabimo tudi nekdanje igralke, lahko pa se nam v avgustu pridružijo tudi dekleta, ki že igrajo v drugih slovenskih klubih.

Torej dekleta, počitnice lahko preživite aktivno tudi na hokejskem igrišču!

Branko Jeršin