Foto arhiv

S PLESOM NA POČITNICE

14.6.2016

Plesni večer z naslovom S plesom na počitnice je bil lep uvod v Teden športa, Jesenice 2016. Zavod za šport Jesenice, Športna zveza Jesenice sta skupaj z plesnima mentoricama Mojco Svetina, Zehro Biščević in mladimi plesalci v gledališču Tone Čufar Jesenice pripravili čudovit plesni večer.

Na plesnem večeru so nastopile Plesna skupina Mavrice iz osnovne šole Toneta Čufarja in Plesna skupina osnovne šole Koroška Bela, ki je tudi plesna sekcija Športne zveze Jesenice.

Plesno skupino Mavrice sestavljajo učenke in učenci od prvega do četrtega razreda osnovne šole Tone Čufar. Skupino v okviru interesnih dejavnosti na šoli vodi ZEHRA BIŠČEVIĆ.

Na osnovni šoli Koroška Bela pa v okviru plesnega krožka,ki ga vodi MOJCA SVETINA delujejo tri skupine ( 1.-3. razred; 4.-6. in 7.-9. razred). 2. plesni večer S PLESOM NA POČITNICE je v jeseniško gledališko dvorano privabil kar lepo število obiskovalcev, ki so uživali v trinajstih plesnih točkah, večer pa je popestrila tudi pevka skupine PANDA Jeseničanka NINA BAUMAN.

Prijeten večer je povezoval Branko Jeršin.