Foto arhiv

MINI CICIBANOVA OLIMPIJADA

Jesenice, 17.9.2015

Osme zaporedne Mini cicibanove olimpijade v Športnem parku Podmežakla se je skupaj udeležilo 669 otrok iz jeseniških vrtcev in učencev prve triade jeseniških osnovnih šol. Po začetnem ogrevanju, skupnem plesu, svečani otvoritvi in olimpijski prisegi vseh nastopajočih so se otroci razdelili za delo po postajah. Na 26. delovnih postajah so za otroke skrbele dijakinje vzgojiteljske smeri Srednje šole Jesenice. Otroci so izvajali različne športno - spretnostne naloge, ob koncu pa bili vsi zmagovalci. Olimpijski komite Slovenije je vsakega sodelujočega - zmagovalca nagradil z zapestnico in zasluženo diplomo.

Na prireditvi je sodelovalo 303 otrok iz jeseniških vrtcev, ki so naloge opravljali na 12. vadbenih postajah, osnovnošolcev je bilo 366 razporejenih na 14 vadbenih postaj.

Ob tej priliki bi se radi zahvalili vsem nastopajočim in njihovim mentorjem za sodelovanje, dijakinjam in dijakom Srednje šole Jesenice za pomoč pri izvedbi prireditve in vsem ostalim, ki so pomagali izvesti Mini cicibanovo olimpijado 2015.

Vidimo se prihodnje leto!

Zavod za šport Jesenice
Športna zveza Jesenice