Foto arhiv

Triglav Trophy 2010

11.04.2010

Na tekmovanju Triglav Trophy 2010 je sodelovalo 113 drsalcev iz 22 držav: Japonske, Koreje, Mehike, Avstrije, Belgije, Finske, Nemčije, Velike Britanije, Srbije, Hrvaške, Češke, Italije, Slovaške, Nizozemske, Norveške, Francije, Švedske, Švice, Španije, Turčije, Bosne in Hercegovine in Slovenije in sicer 45 v kadetski, 32 v mladinski in 36 v članski konkurenci. Nastopili so tudi najboljši slovenski drsalci in 7 članov DK Jesenice: mladinki Monika Urbas in Meta Čebokli in kadeti Daniil Maksimović, Saira Čatak, Neža Kozjek, Anja Resman in Evita Čelesnik. Rezultati tekmovanja so v prilogi.

Poleg tekmovalcev je sodelovalo tudi 19 sodnikov, tehničnih specialistov in kontrolorjev iz Avstrije, Nizozemske, Bolgarije, Japonske, Norveške, Švedske, Slovaške, Hrvaške, Švice in Slovenije.

Organizacijski odbor, sestavljen iz članov DK Jesenice in ZDŠS je štel več skoraj 50 članov, ki so s svojim prostovoljnim delom prireditev uspešno izpeljali pod pokroviteljstvom častnega odbora, sestavljenega iz častne članice Mednarodne drsalne zveze ISU Tjaše Andree Prosenc, predsednice in podpredsednice ZDŠS, župana občine Jesenice in direktorja ZŠJ.

Prejeli smo številne pohvale za vrhunsko organizacijo tekmovanja.

- rezultati tekmovanja

Dorica Čebokli, DK Jesenice