Vabilo na posvet »Kegljanje na Jesenicah«

Vabilo na posvet »Kegljanje na Jesenicah«

22.11.2019

Priloge:

ŠD JESENICE – KEGLJAŠKI KLUB JESENICE

Vabljeni na posvet

BODOČNOST JESENIŠKEGA KEGLJANJA

Ponedeljek, 5. december 2019 ob 19:00, na kegljišču

Spoštovani ljubitelji kegljanja!

Kegljaški klub Jesenice, ki deluje v okviru Športnega društva Jesenice, je v letošnjem letu dopolnil 65 let delovanja. V vseh teh letih je klub doživljal vzpone in padce tako kot je v življenju normalno. Žal smo ravno v letu 2019 ponovno soočeni z vprašanjem obstoja kluba. Konec pomladi je že kazalo na to, da bo klub prenehal z delovanjem. O vzrokih za to ne želim razpravljati na tem mestu. Pomembnejše je, da smo se kljub težavam odločili nadaljevati. Zato se lahko zahvalimo našim kolegom, ki so sprejeli izziv in se nekateri ponovno registrirali in tako omogočili, da trenutno nastopamo v 1.B slovenski ligi, ter tudi v Gorenjski ligi. Posebej pa je pomembno, da smo zagotovili nadaljevanja dejavnosti mladim kegljačem. Trenutno jih je osem uspešno pa jih vodi Nik Medja. Poleg tekem za državno prvenstvo dečkov, smo jim namenili tudi možnost igranja v članski ekipi, ki igra v Gorenjski ligi ob pomoči nekaterih starejših kegljačev.

Rezultati so v tem trenutku za nas v drugem planu , kajti prioriteta je, da klubu zagotovimo obstoj. Po polovici tekmovalne sezone ugotavljam , da obstajajo možnosti , da nam to uspe .

Zato se obračam s prošnjo na vse ljubitelje kegljanja, ki ste aktivni v rekreacijski ligi in vse ,ki ste nekoč že delovali v jeseniškem kegljanju, da se aktivno vključite v delovanje kluba. Vabim vas, na posvet: BODOČNOST JESENIŠKEGA KEGLJANJA, ki bo v PONEDELJEK 5. DECEMBRA 2019 na kegljišču ob 19.00 uri.

Teme:

  • Organiziranost kluba v bodoče,
  • Ocena in idejo o izboljšanju tekmovanja v rekreacijski ligi;
  • Delo z mladimi (program in cilji )
  • Postavitev ekip za tekmovanja v okviru KZS in OTS Gorenjske
  • Sodelovanje s KK Kranjska Gora, društvoma upokojencev in drugimi
  • Predlogi in ideje

Prisrčno vabljeni vsi, ki že delujete na področju kegljanja ali pa se nam želite pridružiti! Posebej vabljeni tudi nekdanji naši kegljači, ki delujete trenutno v drugih klubih, ali pa ste se povsem umaknili iz kegljanja!

Posvet je organiziran namesto praznovanja 65 obletnice kegljanja na Jesenicah, z željo da se bogata tradicija kegljanja nadaljuje!

v. d. predsednik KK JESENICE
Branko Jeršin

Related Posts

Status kopališča Ukova: ODPRTO

X