MINI CICIBANOVA OLIMPIJADA V MOJSTRANI

MINI CICIBANOVA OLIMPIJADA V MOJSTRANI

21.11.2019

Osnovna šola Mojstrana je v sredo, 20.11.2019 prvič gostila Mini cicibanovo olimpijado za otroke vrtcev in učence prve triade osnovnih šol iz Kranjske Gore in Mojstrane. Na dogajanju v šolski telovadnici se je zbralo več kot 200 otrok.

Tako kot je že v navadi za Mini cicibanovo olimpijado, smo najprej s Foxijem (uradno maskoto OKS) pozdravili mimohod olimpijske bakle in zastave, prebrali zaprisego športnika in se za vadbo po postajah dobro ogreli. Krožna vadba je potekala na desetih gibalnih postajah pod skupnim sloganom »vsi smo zmagovalci«. Po koncu vadbe so vsi vadeči prejeli zaslužena priznanja. Da je celotna prireditev potekala tako kot mora, so za vse aktivnosti poskrbeli dijaki četrtih letnikov vzgojiteljske smeri Srednje šole Jesenice.

Prireditev za otroke Gornjesavske doline smo skupaj pripravili: Olimpijski komite Slovenije, Športna zveza Jesenice z regijsko pisarno OKS, Srednja šola Jesenice in Zavod za šport Jesenice.

Ob tej priliki se zahvaljujemo vsem ,ki so sodelovali pri pripravi in izvedbi prireditve, ponovno se vidimo v letu 2020.

Lep olimpijski pozdrav!

Related Posts

Status kopališča Ukova: ODPRTO

X