OLIMPIJSKA BAKLA NA JESENICAH

OLIMPIJSKA BAKLA NA JESENICAH

četrtek, 11.1.2018

Olimpijski komite Slovenije, športna zveza Jesenice z regijsko pisarno OKS in Zavod za šport Jesenice vabimo vse ljubitelje športa, da na Jesenicah pozdravimo Slovensko olimpijsko baklo.

Jesenice so eno izmed sedmih slovenskih mest, ki jih je doletela čast in bo gostila olimpijsko baklo. Vse ljubitelje športa vabimo, da se v četrtek 11.1.2018 zberemo v športni dvorani Podmežakla med 16.00 in 18.00 uro.

S prireditvijo bomo slovenskim športnikom na bližnjih zimskih olimpijskih igrah v Južnokorejskem Pjongčangu zaželeli veliko tekmovalnih uspehov in skupaj vstopili v predolimpijski čas. Z baklo nosimo olimpijske sanje.

Vsi obiskovalci od najmlajših do najstarejših se bodo lahko preizkusili v petih simboličnih olimpijskih izzivih in si s tem pridobili skromno darilo OKS –ZŠZ.

Ob 17.00 uri bodo nekdanji jeseniški olimpijci prinesli v dvorano olimpijsko baklo. Ob olimpijskem protokolu in kulturnem programu v izvedbi pevskega zbora Osnovne šole Prežihovega Voranca in Pihalnega orkestra Jesenice – Kranjska Gora bodo učenci in dijaki prebrali tudi lepe želje za slovenske športnike.
Vsi, ki se bomo zbrali na prireditvi bomo s svojo udeležbo izkazali podporo Slovenskim olimpijcem, hkrati pa doživeli delček olimpijskega utripa.

Še enkrat prisrčno vabljeni!

Related Posts

Status kopališča Ukova: ODPRTO

X