Novoletne prireditve 29.12.-31.12.2017

Novoletne prireditve

29.12.-31.12.2017

Letošnje prednovoletno dogajanje in skok v novo leto 2018 smo priravili na Trgu Toneta Čufarja. V treh dneh se je zbralo veliko število obiskovalcev, za ketere smo pripravili bogat kulturno zabavni program.

Sprevod športnikov – Novoletno dogajanje na Trgu Toneta Čufarja – petek, 29.12.2017, prvi dan

Sprevod športnikov z baklami in lučkami ob spremljavi Bobnarske sekcije godbe na pihala Jesenice – Kranjska Gora, plesni nastop Mojce Svetina z najmlajšimi, koncert glasbene skupine Gajst*n bend, palaćinke, ki so jih pripravili člani Društva prijateljev mladine Jesenice z ostalo ponudbo na stojnicah, obisk RUDIJA – maskote mesta Jesenic in pozdrav župana občine Jesenice Tomaža Toma Mencigerja so stvari, ki so se dogajale prvi dan na Trgu Toneta Čufarja.

Prihod Dedka Mraza – Novoletno dogajanje na Trgu Toneta Čufarja – sobota, 30.12.2017, drugi dan

Glasbeni nastop učencev OŠ Koroška Bela, Božično – novoletna pravljica za otroke, za katero je poskrbelo gledališče Tone Čufar Jesenice, prihod Dedka Mraza z darili, ki jih je pripravilo Društvo prijateljev mladine Jesenice in večerni nastop jeseniške glasbene skupine ŠeXpir band so zaznamovali drugi dan prednovoletnih dogajanj na Čufarjevem trgu.

Silvestrovanje – Novoletno dogajanje na Trgu Toneta Čufarja – nedelja, 31.12.2017, tretji dan

V novo leto 2018 smo vstopili z melodijo Golice, jeseniški župan Tomaž Tom Mencinger je vsem občanom zaželel veliko lepega v letu 2018, za dobro voljo pa nas je ves večer zabavala Glasbena mineštra z Mašo Cilenšek, Aleksom Volaskom in gosti.

Ob tej priliki vsem občanom želimo veliko lepega v letu 2018. Zahvaljujemo se vsem, ki so si vzeli čas in nas obiskali na trgu.
Prireditve so pomagali pripraviti: Občina Jesenice, Športna zveza Jesenice, Mladinski center Jesenice, Združenje prijateljev mladine Jesenice, Gledališče Tone Čufar, Osnovna šola Koroška Bela, Mojca Svetina s plesno skupino, Teater bar. Zahvaljujemo se vsem nastopajočim, ki so pripravili program in skrbeli za dobro voljo na odru in ostalim ki so skrbeli za ugodno in varno počutje obiskovalcev na Trgu Toneta Čufarja.

Related Posts

Status kopališča Ukova: ODPRTO

X