Športne igre Jesenic, bilten ob zaključku, končni rezultati 19.6.2017

Športne igre Jesenic, bilten ob zaključku, končni rezultati

19.6.2017

Priloge:

Športne igre Jesenic so sklop športno rekreativnih tekmovanj, ki jih organizira Zavod za šport Jesenice z namenom promocije športne rekreacije, kot zdravega načina preživljanja prostega časa. Osredotočamo se na delavske organizacije in druge oblike združenj, da se nam v čim večjem številu pridružijo pri športnih igrah. V letu 2016/17 smo igre organizirali 9. leto zapored.

Organizirali smo:

  • Ligo v kegljanju
  • Ligo v namiznem tenisu
  • Ligo v odbojki
  • Ligo v košarki

V letošnjem letu je na igrah sodelovalo 25 ekip, tiste najbolj uspešne v več športnih panogah. Naš cilj je, da so tekmovanja dobro organizirana, ter, da se ljudje vračajo in jih je iz leta v leto več. Nekatere ekipe nastopajo samo v enem izmed tekmovanj, druge se udeležujejo skoraj vseh. Na vseh tekmovanjih je v ospredju druženje in zabava, šele potem zdrava mera tekmovalnosti.
Veseli nas, da smo bili tudi v tej sezoni uspešni pri organizaciji vseh tekmovanj, s tem zvišujemo število športno aktivnega prebivalstva. Trudili se bomo z organizacijo tudi v prihodnjih letih.

Športne igre Jesenic potekajo deveto leto zapored. V prvih štirih letih je bila najboljša ekipa Splošne bolnišnice Jesenice, v zadnjih petih letih pa je to ekipa Max bara.
več v biltenu »

jun-dnevisporta-b-001.jpgjun-dnevisporta-b-002.jpgjun-dnevisporta-b-003.jpgjun-dnevisporta-b-004.jpgjun-dnevisporta-b-005.jpg
jun-dnevisporta-b-006.jpgjun-dnevisporta-b-007.jpgjun-dnevisporta-b-008.jpgjun-dnevisporta-b-009.jpgjun-dnevisporta-b-010.jpg

Poglejte še:

Related Posts

Status kopališča Ukova: ODPRTO

X