Športne igre Jesenic zaključek občinske namiznoteniške lige 11.4.2017

Športne igre Jesenic – zaključek občinske namiznoteniške lige

11.4.2017

Priloge:

POROČILO OB KONCU SPOMLADANSKEGA DELA
REKREACIJSKE NAMIZNOTENIŠKE LIGE
ZA SEZONO 2016/2017

Končni vrstni red:
1. NTK JESENICE mladi
2. NTK JESENICE ženske
3. DU JAVORNIK Kor.Bela
4. MAX bar 1
5. TVD JAVORNIK Kor.Bela 1
6. NTK JESENICE rekreativci
7. STIROPORČEK GASER
8. RADOVLJICA
9. GOSTILNA PRI MARIČKI
10. MAX bar 2
11. TVD JAVORNIK Koroška Bela 2

V spomladanskem delu lige je bilo odigranih 550 tekem v rednem delu in še 140 dodatno. Najboljša posameznika sta bila Jaka VEBER in Nuša BOLTE – NTK Jesenice mladi brez poraza.
Vrh lestvice je po obeh delih lige premočno osvojila tako ekipa NTK Jesenice mladi, saj Jaka Veber in Nuša Bolte nista zabeležila poraza.. Boj za drugo mesto sta imela NTK Jesenice ženske in DU Javornik Koroška Bela, kjer je zmagala mladost in so ženske NTK osvojile drugo mesto.
Sledita ekipi MAX bar 1 in TVD Javornik Koroška Bela 1, ki sta bližala vrhu tabele, vendar klonila tudi proti NTK rekreativcem.. V sredini lestvice je bil boj med NTK Jesenice rekreativci in Stiroporčkom tudi dokaj pester. Radovljica in Gostilna pri Marički sta se približala sredini tabele, vendar v končnici popustila. V boju za zadnje mesto je prevladala mladost MAX bar 2.
Na posameznem zaključnem turnirju je vrstni red najboljših bil enak kot v rednem delu lige. Premočna zmaga Veber Jaka pred Nušo Bolte in Mojco Smolej ter Barbaro Jančič. V drugi skupini je slavil Žan Prešeren Radovljica pred Marjanom Šavsom NTK Rekreativci in pred igralcema Gostilne pri Marički Rajkom Raličem in Nikom Pavlovčičem. V dvojicah sta slavila Jaka Veber in Nuša Bolte- NTK mladi pred kombinacijo Smolej Milat Špela NTK ženske in Krmelj Milana DU Javornik Koroška Bela pred Blažem Demšarjem in Alešem Miheličem Stiroporček Gasser ter Mojco Smolej in Barbaro Jančič NTK Ženske.
Boji za mizami so bili zelo zanimivi in privlačni, tako da so bili ponedeljkovi večeri v namiznoteniški dvorani popolnoma zasedeni in pestri.
V ligi je sodelovalo 38 tekmovalcev in 4 tekmovalke.

Poročilo pripravila
Milana Krmelj

Related Posts

Status kopališča Ukova: ODPRTO

X