Brezplačni tečaj curlinga v dvorani Podmežakla sobota, 26.8.2017

Brezplačni tečaj curlinga v dvorani Podmežakla

sobota, 26.8.2017

Igralke in igralci nadvse uspešnega Curling kluba Jesenice, vstopajo v novo sezono, od katere vsi skupaj pričakujejo zelo veliko. Po lanskih uspehih članic in članov, osvojenem prvem mestu na mednarodnem turnirju v Traunu (Avstrija), uspehih mladincev, ki so bili tretji na Olimpijskem festivalu mladih v Turčiji in peti na mladinskem svetovnem prvenstvu B skupine na Švedskem, ter mladink, ki so uspešno nastopile na mladinskem svetovnem prvenstvu B skupine, letos nič ne nameravajo prepustiti naključju. Sezono so prekinili le za krajše obdobje. Te dni se je iz mladinskega curling kampa na Nizozemskem namreč že vrnila druga mladinska ekipa, ekipa Polarnih medvedov.

Sezona, ki jih čaka, bo naporna. Poleg udeležbe na številnih mednarodnih turnirjih, prvi je že v začetku septembra v Kitzbuhlu, bodo mladinci nastopili na članskem evropskem prvenstvu B skupine in na mladinskem svetovnem prvenstvu, mladinke pa na mladinskem svetovnem prvenstvu na Finskem. Omenimo naj tudi njihovo seniorsko ekipo, ki bo Slovenijo zastopala na seniorskem SP v Ostersundu. Ob tem bodo spet tudi dobrodelni, saj tako kot vsako leto načrtujejo organizacijo dobrodelnega curlinga, ki bo v veselem decembru.

V klub pa želijo privabiti tudi nove članice in člane. Še zlasti bi bili veseli mlajših. Zato v soboto 26.8.2017 med 09. in 12. uro v Športni dvorani Podmežakla, organizirajo brezplačni tečaj curlinga. Prijave niso potrebne, prav tako ni potrebne nobene opreme. Vse bodo zagotovili v Curling klubu Jesenice. Veseli bodo vsakega, zato vsi skupaj vljudno vabljeni.

Related Posts

Status kopališča Ukova: ODPRTO

X