HDD Jesenice, vabilo častnim in zaslužnim članom 20.8.2015

HDD Jesenice, vabilo častnim in zaslužnim članom

20.8.2015

Spoštovani hokejisti veterani, nekdanji hokejski delavci !

Zagotovo ste spremljali hokejska dogajanja na Jesenicah v zadnjih letih. Mineva pa leto dni, od kar je skupina ljubiteljev hokeja, ki jim ni bilo vse eno, da se tradicija jeseniškega hokeja prekine. Novo ustanovljeno Hokejsko drsalno društvo Jesenice, je tako stopilo na pot ponovnega vzpona. Uprava društva je po začetnih težavah, s ponovno pridobitvijo generalnega sponzorja Sij Acroni Jesenice dobila potrditev, da je program postopnega oživljanja članskega hokeja pravi. S trdim delom, ter transparentnim delovanjem je uprava pridobila zaupanje javnosti in predvsem igralcev . Ti so rdeči dres oblekli s ponosom , ter vsi po vrsti vložili v sezono veliko truda, borbenosti in zanosa. Brez tega ne bi bilo veselja ob osvojitvi naslova državnih prvakov 2014/2015. Dokazali so, da so vaši dostojni nasledniki .
Pred novo sezono, se zavedamo, da je potrebno še veliko truda in dela, da se lanska sezona nadgradi , torej da naredimo še korak več. Eden od teh korakov je tudi, da uredimo status zaslužnih in častnih članov , oziroma hokejskih veteranov iz prejšnjih organizacijskih oblik društva .
Upravni odbor HDD Sij Acroni Jesenice , se obrača na vse , ki ste v preteklosti imeli status zaslužnega člana ali status častnega člana , ali pa vam enega od teh nazivov zaradi težav v zadnjih letih ni uspelo dobiti, s posebno prošnjo.
Prosimo vas, da s plačilom članarine 20 E , prispevate k delovanju HDD Sij Acroni Jesenice v sezoni 2015 /2016 . S tem pridobite:
– Pravico prostega vstopa na tekme ;
– Sedež v sektorju , ki bo posebej namenjen hokejskim veteranom;
– Obveščanje o delovanju društva ;
– Enkrat v sezoni VIP druženje ;
– istočasno tudi članstvo v sekciji veteranov športnikov in športnih delavcev pri Športni zvezi Jesenice ;

Kdaj lahko uredite vse v zvezi s članarino ? Dobrodošli ste v pisarni društva ( desno od službenega vhoda v hokejsko dvorano ) v času uradnih ur namenjenih prodaji letnih vstopnic, ali pa v času prijateljskih hokejski tekem v mesecu avgustu. Posebej za vas, pa bomo pred prijateljsko tekmo HDD Sij Acroni Jesenice : HD Telemach Olimpija 29.8.2015 od 16.00 – 19.00 ure imeli odprto posebno stojnico, na kateri boste lahko uredili vse potrebno. (Dodatne informacije / lahko daš mene, tebe ali pa oba????)

Upamo, da boste to našo prošnjo sprejeli z razumevanjem. Vemo, da ste v preteklosti storili veliko za jeseniški hokej, za kar smo vam hvaležni, vendar pa v času , ko je zelo težko zagotavljati sredstva za delovanje ekipe , pomeni plačilo članarine dragocen prispevek .

Hvala že v naprej !

Predsednik: Anže Pogačar

Related Posts

Status kopališča Ukova: ODPRTO

X