Noč dobrodelnega curlinga

Noč dobrodelnega curlinga

23.12.2015

dec-curling-a-001.jpgdec-curling-a-002.jpgdec-curling-a-003.jpgdec-curling-a-004.jpgdec-curling-a-005.jpg

NADVSE USPEŠNA NOČ DOBRODELNEGA CURLINGA

V Curling klubu Jesenice je mesec december tradicionalno namenjen dobrodelnosti. V petek, 18. decembra 2015, smo v sodelovanju z Zavodom za šport že petič zapored organizirali Noč dobrodelnega curlinga. Tudi tokrat smo zbirali denar za socialno ogrožene osnovnošolske otroke.

Odziv je bil nadvse dober. V času prireditve so se na jeseniškem ledu zvrstile številne ekipe in posamezniki željni spoznati ta zanimiv šport, obenem pa pomagati otrokom oziroma njihovim staršem, ki si zaradi pomanjkanja, v katerem živijo, ne morejo privoščiti plačila vseh šolskih dejavnosti. Številni so se prvič spoznali s tem športom ter se osebno prepričali, zakaj njegova popularnost tudi v Sloveniji vztrajno narašča.

V času prireditve so zbrali okroglih 1000 €, ki jih bomo predali Osnovni šoli Toneta Čufarja. Dobrodelnost tako poleg športa ostaja ena izmed naših temeljnih dejavnosti.

Članice in člani Curling kluba Jesenice pa nas že v kratkem čaka nov zgodovinski dogodek. Moška in ženska mladinska ekipa bosta namreč med 3. in 11. januarjem 2016 zastopali Slovenijo na Svetovnem prvenstvu v Lohji na Finskem. Vsi skupaj jim zaželimo veliko sreče.

Cacy

Related Posts

Status kopališča Ukova: ODPRTO

X