Zaključek lige v namiznem tenisu 23.4.2013

Zaključek lige v namiznem tenisu

23.4.2013

Poročilo ob koncu rekreacijske namiznoteniške lige za sezono 2012/13 po posameznem turnirju in turnirju dvojic

Tudi v letošnji tekmovalni rekreacijski namiznoteniški ligi je bil ob koncu ekipnega dela tekmovanja organiziran posamezni del, kjer so se igralci in igralke pomerili vsak z vsakim v dveh kakovostnih skupinah. V močnejši skupini je po pričakovanjih slavil Željko Šmitran Plinstal, pred soigralkama iz ekipe Barbaro Jančič in Mojco Smolej, kateri se je na 3.-4.mestu pridružila Milana Krmelj iz DU Javornik Koroška Bela 1. V drugi jakostni skupini je slavil Marjan Šavs, DU Jesenice pred Zvonetom Ipavcem iz TVD Žirovnice. 3.-4.mesto sta si razdelila Fartek iz Policije in Matjaž Klemenc iz ekipe Padalcev.

V tekmovanju dvojic je po težkem boju in izenačenih tekmah po računanju nizov slavil Plinstalov par Šmitran – Smolej pred Max barovim parom bratov Lahajnar Damjan in Anton. 3.-4-mesto sta si razdelila para istih ekip Jančič – Smolej Milat ( Plinstal) in Canjuga – Bešič (Max bar).

V zadovoljstvo vseh, kateri smo tekmovali v tej namiznoteniški rekreacijski ligi lahko pohvalimo Zavod za šport, kot organizatorja tega tekmovanja, da so nam kljub težkim gradbenim razmeram v dvorani omogočili igranje namiznega tenisa tudi v tej sezoni.

Poročilo pripravila
Milana Krmelj

Related Posts

Status kopališča Ukova: ODPRTO

X