Tim Pahor državni prvak v judu 9.4.2013

Tim Pahor državni prvak v judu

9.4.2013

apr-judo-a-001.jpgapr-judo-a-002.jpgapr-judo-a-003.jpgapr-judo-a-004.jpg

DP V JUDU ZA MLAJŠE KADETE / KADETINJE / U16

V nedeljo 07. 04. 2013 je bilo v Slovenj Gradcu državno prvenstvo v judu za starostno skupino U16 mlajši kadeti / kadetinje. Na tekmovanju je nastopilo 122 judoistov iz devetindvajsetih slovenskih klubov.

Judoisti Partizana Jesenice so v dopoldanskem delu tekmovanja nastopili s tremi predstavniki (ml. kadeti/kadetinje), v popoldanskem delu (mladinci) pa z enim predstavnikom.

Tim PAHOR je odšel na prvensto po naslov prvaka, saj se je zavedal, da je dobro pripravljen. V prvi borbi je Tim deloval precej nervozno vendar rutinirano premagal domačina Srebotnik Gregorja v polfinalu ga je čakal Jereb Patrik iz Bežigrada, ki je bil tudi eden od kandidatov za zlato medaljo. Tim je tudi to borbo zaključil z zmago in se uvrstil v finale, kjer se je pomeril s Oblak Gašperjem iz Šiške. Svojega nasprotnika je presenetil z nožno tehniko in finale predčasno končal z zmago. Tako je Tim PAHOR postal državni prvak v kategoriji do 42kg.

Janja RAZINGAR in Bianca SOVILJ STOJKOVIČ sta nastopili v kategoriji do 57kg. Obe sta pričakovali veliko, še posebej Janja, ki pa se ji ni vse izšlo kot bi moralo. Janja je na koncu osvojila drugo mesto, Bianca pa je bila peta.

DP V JUDU ZA MLADINCE / U21

Pri mladincih je v kategoriji do 81kg nastopil Jakob KLOBČIČ, ki je tekmovanje končal v predtekmovanju.

zos

Related Posts

Status kopališča Ukova: ODPRTO

X