Odlični rezultati mladih akrobatov TVD Partizan Jesenice 10.4.2012

Odlični rezultati mladih akrobatov TVD Partizan Jesenice

10.4.2012

apr-akrobatika-a-001.jpgapr-akrobatika-a-002.jpgapr-akrobatika-a-003.jpgapr-akrobatika-a-004.jpg
apr-akrobatika-a-005.jpgapr-akrobatika-a-006.jpgapr-akrobatika-a-007.jpgapr-akrobatika-a-008.jpg
apr-akrobatika-a-009.jpgapr-akrobatika-a-010.jpgapr-akrobatika-a-011.jpgapr-akrobatika-a-012.jpg
apr-akrobatika-a-013.jpgapr-akrobatika-a-014.jpgapr-akrobatika-a-015.jpgapr-akrobatika-a-016.jpg
apr-akrobatika-a-017.jpgapr-akrobatika-a-018.jpg

SPET POLN KOŠ KOLAJN

Skupina Mladi akrobati TVD Partizan Jesenice, je na zadnji tekmi GZS v skokih z male prožne ponjave blestela v vseh kategorijah v katerih so tekmovali . Odprto prvenstvo ŠD SOKOL Bežigrad Ljubljana, je bilo tudi zadnje, tretje, kvalifikacijsko in finalno tekmovanje za POKAL SLOVENIJE, na katerega so se uvrstile tri Jeseničanke.

V Sokolu so prvič izvedli tekmo za začetnike, podobno kot je to v Renčah že več let. Uvrstitve pa niso ločili za deklice in dečke, ampak so jih skupno razvrstili po rezultatih. Vsem, ki so dosegli 56 točk in več, so podelili bronaste kolajne, enako kot tretje uvrščenemu. Prvo in drugo mesto sta si pritelovadila Jeseničana Sadik Muqa, in Rok Žvan. Tudi deklice so se izkazale. Med šestdesetimi je bila Nina Komljanin 4., Seldijana Bajektarević 13., Katja Stojanović 15., Neža Tonejc 20.in zadnja, ki je prejela bronasto kolajno. Jana Dremelj je bila 22. in Enej Kneževič 39.

Ekipa cicibank je s prednostjo devetih točk zmagala pred kopersko ekipo. Med šestdesetimi posameznicami je bila druga Zala Klarič, tretja Nikolina Davidović, Pia Kneževič je bila 7.,Hana Kliček 13., Ana Klobučar 54., Tinka Tonejc 59. Slednji dve sta prejeli po eno ničlo za nepravilno izveden skok.

Mlajše deklice so se ponovno uvrstile na stopničke. Bile so tretje kljub dvema ničlama, ker je bil iztegnjeni salto nekoliko sklonjen. Najbolje se je uvrstila Laura Kogoj. Bila je peta in si priborila nastop v finalu za PS. Žal je najboljša Meggie Kalan naredila napako pri stegnjenem saltu s pol obrata. Pri doskoku je padla v sed . Zasedla je 11. mesto, za njo na 12.mestu je bila Maja Pavličević, ki je po letu dni odsotnosti zaradi bolezni in samo treh treningih spet pokazala svoje velike sposobnosti in izvedla enak tekmovalni program kot Laura, a žal z napako pri stegnjenem saltu . Fetije Muqa je bila 76., Sara Žvan 81. in Katarina Klobučar 84. med 93. tekmovalkami. Zadnje tri so prejele po eno ničlo, kar pa ni vplivalo na uvrstitev ekipe. V vsaki seriji štejejo za ekipo samo štiri najboljše ocene. Brez teh kiksov bi bile zagotovo na drugem mestu.

Med starejšimi deklicami je bila Nika Erjavec 15. in med mladinkami Polona Klinar 7. Uvrstila se je v finale PS in osvojila končno 6.mesto. Med mlajšimi deklicami je v finalu Meggie Kalan osvojila pokal za tretje mesto, Laura Kogoj pa je po 4. mestu v kvalifikacijah v finalu zasedla peto mesto.

rezultati tekmovanja

Smokuč, 7.4,2012

Leon Mesarič

Related Posts

Status kopališča Ukova: ODPRTO

X