Nekaj novic iz Zavoda za šport Jesenice 10.08.2011

Nekaj novic iz Zavoda za šport Jesenice

10.08.2011

Ledena sezona v dvorani Podmežaklo se je začela 1. avgusta. Najprej so na led stopili hokejisti HK Acroni Jesenice, mladinci in člani HD mladi Jesenice, ter kadeti, dečki in mlajši dečki istega kluba. Na novo tekmovalno sezono se ob njih vneto pripravljajo tudi tekmovalke in tekmovalci Drsalnega kluba Jesenice.

Ekipa Curling kluba Jesenice se pripravlja za Svetovno prvenstvo
Zgodnja priprava ledene dvorane je prišla prav tudi članom Curling kluba Jesenice, ki so si kot državni prvaki Slovenije priborili nastop na septemberskem svetovnem prvenstvu. Tako v klubu načrtujejo tudi priprave z avstrijskim trenerjem, zato so si v avgustu zagotovili nekaj več terminov na ledu.

Začetek rekreacijskega drsanja že to soboto!
Rekreacijsko drsanje za vse, ki si želite že v avgustu ohladiti v dvorani Podmežakla se začne to soboto 13.8. 2011 od 15.15 – 17.15! V dvorani je možna tudi izposoja drsalk.

Hokejistke vabijo!
Zavod za šport Jesenice je na pobudo Športne zveze Jesenice skupaj s Hokejskim društvom mladi Jesenice v avgustu pripravil tudi poizkusne treninge ženske hokejske ekipe. Ženski hokej se je na Jesenicah pred nekaj leti že igral, sedaj pa se ženska ekipa poizkuša ponovno postaviti na noge. Dekleta vabijo da se pridružijo treningom. trenutno trenira osem deklet, ki si močno želijo, da bi se jim pridružilo čim več deklet. Informacije dobite na GSM 041 676 554.

Začetni drsalni tečaj že v avgustu!
Tudi v Drsalnem klubu so v avgustu pripravili deset urni začetni drsalni tečaj, ki se pričenja 19.8.2011 s prvo uro od 16.45 – 17.45. Vabijo deklice in dečke!

Rekreacijsko umetnostno drsanje tudi letos!
V zadnjih dveh sezonah se je močno priljubilo tudi umetnostno rekreacijsko drsanje za odrasle. Drsalni klub Jesenice bo tudi v novi sezoni izvajal vadbo za rekreacijo. Prvič letos pa vas vabijo 20.8. ob 18.00 uri.

Vse dodatne informacije: [email protected]

Branko Jeršin

Related Posts

Status kopališča Ukova: ODPRTO

X