Podelitev priznanj Športne zveze Jesenice, Olimpijskega komiteja Slovenije in razglasitev športnika občine Jesenice za leto 2008

Podelitev priznanj Športne zveze Jesenice, Olimpijskega komiteja Slovenije in razglasitev športnika občine Jesenice za leto 2008

Športna zveza Jesenice v soboto 7. februarja 2009 ob 19.00 uri v dvorani gledališča Tone Čufar Jesenice v sodelovanju z Občino Jesenice, Zavodom za šport Jesenice, Radiom Triglav Jesenice in Olimpijskim komitejem Slovenije pripravlja prireditev: PODELITEV PRIZNANJ ŠPORTNIKOM GORENJSKE, OBČINE JESENICE IN razglasitev rezultatov izbora ŠPORTNICE, ŠPORTNIKA IN EKIP ZA LETO 2008.

V zabavno glasbenem programu bodo nastopali mladi pevski talenti. Podeljena bodo priznanja Športne zveze Jesenice za športne dosežke v letu 2008 in priznanja športnim delavcem za dolgoletno delo v jeseniškem športu. Olimpijski komite Slovenije bo ob tej priložnosti podelil priznanja gorenjskim športnikom za dosežke v letu 2008. Na predlog regijske pisarne OKS, ki deluje v okviru Športne zveze Jesenice, pa bo Olimpijski komite Slovenije podelil posebna priznanja tudi petim najstarejšim olimpijcem iz Gornjesavske doline.

Torej obeta se nam pravi praznik športa. Zato vabimo vse ljubitelje športa in dobre glasbe, da se nam pridružijo v gledališču Toneta čufarja!

Related Posts

Status kopališča Ukova: ODPRTO

X