Razpis rekreacijskega tekmovanja v kegljanju

Razpis rekreacijskega tekmovanja v kegljanju

RAZPIS REKREACIJSKEGA TEKMOVANJA V KEGLJANJU
– POSAMEZNO V OKVIRU ŠPORTNIH IGER JESENIC

Zavod za šport Jesenice v sodelovanju s Športno zvezo Jesenice in Kegljaškim klubom Jesenice RAZPISUJE tekmovanje v kegljanju za moške in ženske posamezno v disciplini 4 v 30 lučajev (120). Tekmuje se po pravilih KZS.

Tekmovanje se šteje za:
– tekmovanje posameznikov in posameznic v okviru Športnih iger Jesenic

Pravico nastopa imajo ženske in moški iz območja Občine Jesenice,Kranjske Gore, Žirovnice in Radovljice. V moški konkurenci so registrirani tekmovalci pri KZS posebna tekmovalna kategorija.

Tekmovanje bo: v petek 17.10.2008 in soboto 18.10.2008 na Kegljišču Podmežaklja Jesenice. V primeru, večjega števila prijav je rezervni termin še petek 24.10.2008

Štartnina: 2,5 EUR za udeležeca/ko.

Prijave: do srede 15.10.2008 na GSM 041 676 554 ali E-mail: zsj.koordinator@siol.net. Načeloma se pri dodelitev termina upošteva vrstni red po prejetih prijavah, organizatorji pa lahko upoštevajo tudi želje posameznikov, ki jih navedete ob prijavi. Člani Društev upokojencev lahko izberejo tudi petkov dopoldanski termin.
Prijava vsebuje: ime, priimek, letnico rojstva in organizacijo za katero nastopa udeleženec/ka.

Nagrade: * prvi trije v posameznih kategorijah (ženske, moški, registrirani tekmovalci medalje).

Vsak udeleženec/ka se upošteva pri točkovanju za množičnost v okviru Športnih iger Jesenic (svoji organizaciji prinese točko!).

Dodatne informacije: Branko Jeršin (GSM zgoraj).

Športni pozdrav !

ZŠJ – športni programi

Related Posts

Status kopališča Ukova: ODPRTO

X