OBVESTILO UPORABNIKOM HOKEJSKE DVORANE

OBVESTILO UPORABNIKOM HOKEJSKE DVORANE

Začetek obratovanja drsališča v sezoni 2008/2009

Delavci Zavoda za šport Jesenice se že pripravljamo na novo hokejsko – drsalno sezono 2008/2009. Predvidevamo, da bomo ledeno ploskev imeli pripravljeno do ponedeljka 11. avgusta 2008, ko naj bi se pričel tudi program treningov in ostalih dejavnosti na našem ledu. Tega dne bodo tako z rednimi treningi začeli hokejisti državnih prvakov Acroni Jesenice, selekcije Hokejskega društva mladi Jesenice in Drsalnega kluba Jesenice.

Od 18.8. do 23.8. bo na našem ledu potekal že 3. mednarodni tabor hokejskih vratarjev, predvidenih pa je tudi nekaj pripravljalnih hokejskih tekem v avgustu.

V mesecu avgustu je na voljo še nekaj prostih ur za treninge, zato vabimo vse zainteresirane, ki bi želeli v avgustu koristiti našo ledeno ploskev, da nas pokličejo. Cena za najem ledu v mesecu avgustu je le 80 EUR za eno uro.

Prav tako pozivamo vse rekreacijske skupine, ki so že imele termine za treninge v preteklih sezonah, da se nam čimprej javijo zaradi dogovora za novo sezono. Ker so naše možnosti od septembra dalje omejene, bodo prednost pri dodelitvi terminov imele skupine z dolgoletno tradicijo sodelovanja z nami. Opozarjamo tudi, da skupine, ki še nimajo poravnanih obveznosti do poravnave svojega dolga ne bodo dobile termina v dvorani. Seveda pa bomo poizkušali uresničiti tudi želje novim rekreativnim skupinam.

Skratka sezona je pred vrati. Delavci Zavoda za šport Jesenice smo se v prejšnjem tednu razveseli nove pridobitve. Namreč sezono začenjamo z novim strojem za čiščenje ledu, kar nam bo olajšalo delo pri pripravi kvalitetne ledene ploskve. Obnova dvorane naj bi se po programu pričela v aprilu 2009, do takrat pa bomo vsi skupaj morali še malce potrpeti v razmerah kakršne nam ponuja naša »stara dama«. Mi se bomo potrudili po najboljših močeh, da boste imeli kar se da dobre razmere za vaše športno – rekreativne dejavnosti.

Za vse informacije v zvezi s termini se obračajte na koordinatorja športnih programov GSM 041 676 554 ali tel. 04 5884 665. Lahko pa tudi na e-mail:
zsj.koordinator@siol.net

V pričakovanju uspešnega začetka sezone vas prisrčno pozdravljamo!

Pripravil:
Branko Jeršin
Koordinator programov

Direktor:
Zoran Kramar dip.ing. str. l.r.

Related Posts

Status kopališča Ukova: ODPRTO

X