Skoki v vodo …za pokal mesta Jesenic

Skoki v vodo …za pokal mesta Jesenic

sobota, 18. avgust 2007 od 15. ure dalje – Kopališče Ukova, Jesenice

Zavod za šport Jesenice, Mladinski center Jesenice in Klub Jeseniških študentov pripravljajo noro zabavo na Kopališču Ukova. Lahko se boste pomerili v igranju odbojke v vodi, v različnih zabavnih igrah, kot sta »Limbo« in »Kdo ‘ma najdaljš’ga«, družabnih igrah kot sta balinčkanje in tarok, ves čas pa bomo zbirali najvišjega obiskovalca/-ko prireditve. Naj vam namignemo, da bo »The Greatest« tisti, ki bo znal/-a uporabiti kar največ domišljije (… morda hodulje?).

Ves čas prireditve se boste lahko pozanimali, kakšne projekte MCJ in KJŠ pripravljata za letošnjo jesen ter nam zaupali vaše predloge in ideje. Seveda pa vam bodo na voljo tudi poletni osvežilni koktajli.

Ob 16.30 uri se bo pričelo tekmovanje skokov v vodo z 10m stolpa, za pokal mesta Jesenic. Prav tako bo znan/-a tudi skupni/-a zmagovalec/-ka. Če vam drzne tekmovalke in tekmovalci ne bodo dvignili adrenalina, pa vam ga bodo zagotovo dekleta plesne skupine ‘Rio de Latino’, ki bodo nastopila pred razglasitvijo najboljših.

Sobotno popoldne je za vas lahko povsem običajno. Lahko pa ga preživite malo drugače. V naši družbi na jeseniškem bazenu zagotovo ne bo dolgčas.

Vstopnine na prireditev ni.

Related Posts

Status kopališča Ukova: ODPRTO

X