POKAL JESENIC V SKOKIH V VODO 2009

POKAL JESENIC V SKOKIH V VODO 2009

Za nami so tri lepe tekme, ki so se v letošnji sezoni dogajale na našem kopališču Ukova. Na edinem deset meterskem skakalnemu stolpu v Sloveniji je v soboto 8.8.09 v izjemno lepem vremenu ob kar lepe številu gledalcev nastopilo enajst tekmovalcev iz vse Slovenije. Gledalci so tokrat zares prišli na svoj račun.

Videli so poizkusno serijo, dve seriji v tekmovanju in nato še nekaj atraktivnih eksibicijskih skokov. Tretjo tekmo smo dobili še tretjega zmagovalca. Tokrat je zmagal domačin Jernej Klinar, ki je samo za točko premagal zmagovalca prve tekmeMariborčana Aleša Karničnika. Tretji pa je bil zmagovalec druge tekme na jesneiškem stolpu Jan Vončina (sicer doma iz Idrije). Omeniti velja še odličen nastop komaj enajst letnega Tima Pahorja, ki se je tokrat prvič pomeril na tekmi za pokal Jesenic. Da pa so Jeseničanke pogumna dekleta je dokazala tudi Katja Kobentar, ki se je tokrat pogumno spustila v boj z moškimi sotekmoalci.

Odločitev o skupnem zmagovalcu Pokala Jesenic je padla tako prav v zadnji tretji tekmi. Zmagovalec je postal Jan Vončina (idrija), pred Alešem Karničnikom (Maribor) in Egonom Kepicem (Jesenice). Vsi tako gledalci, kot tekmovalci si želijo, da Zavod za šport Jesenice ob sodelovanju s skakalnimi zanesenjaki iz Jesenic tudi v prihodnjem letu organizira to tekmovanje. Na koncu se v imenu Zavoda za šport Jesenice zahvaljujem vsem petim sodnikom, ki so na vseh tekmah sodili zelo korektno, kar pa je še potrebno poudariti so dokazali, da imajo skoke resnično zelo radi saj so svoje delo opravljali brezplačno.

rezultati skokov – skupno
rezultati skokov – tretja tekma

avg-skokivvodo-a-001.jpgavg-skokivvodo-a-002.jpgavg-skokivvodo-a-003.jpgavg-skokivvodo-a-004.jpg
avg-skokivvodo-a-005.jpgavg-skokivvodo-a-006.jpgavg-skokivvodo-a-007.jpgavg-skokivvodo-a-008.jpg
avg-skokivvodo-a-009.jpgavg-skokivvodo-a-010.jpgavg-skokivvodo-a-011.jpgavg-skokivvodo-a-012.jpg
avg-skokivvodo-a-013.jpgavg-skokivvodo-a-014.jpgavg-skokivvodo-a-015.jpgavg-skokivvodo-a-016.jpg
avg-skokivvodo-a-017.jpgavg-skokivvodo-a-018.jpgavg-skokivvodo-a-019.jpgavg-skokivvodo-a-020.jpg
avg-skokivvodo-a-021.jpgavg-skokivvodo-a-022.jpgavg-skokivvodo-a-023.jpgavg-skokivvodo-a-024.jpg
avg-skokivvodo-a-025.jpg

Related Posts

Status kopališča Ukova: ODPRTO

X