Dan slovenskega športa predstavitev jeseniških športnih društev

Dan slovenskega športa – predstavitev jeseniških športnih društev

Slovenija ponosno praznuje državni praznik 23.SEPTEMBER DAN SLOVENSKEGA ŠPORTA. Praznovanju praznika se pridružujemo tudi na Jesenicah. Ob številnih dogodkih, ki jih pripravljamo ves september, bo glavni dogodek V PONEDELJEK , 23.9.2024 OD 16.00 DO 19.00 URE NA TRGU TONETA ČUFARJA NA JESENICAH.

Naša želja je, da praznujemo skupaj z vsemi, ki preko letnega programa športa občine Jesenice soustvarjamo športno dejavnost na Jesenicah. Zato VABIMO vsa športna društva in klube, da se predstavijo na praznični dan s svojo dejavnostjo na osrednjem jeseniškem trgu.

Zavedamo se, da je velika večina društev in klubov že v tekmovalni sezoni, tako da vaši treningi že  potekajo. Verjamemo, da boste svoje dejavnosti  lahko prilagodil tako ,  da  boste tudi  zagotovili  vaše sodelovanje na Jeseniškem športnem festivalu, kot smo dogodek poimenovali. SODELOVANJE PRIJAVITE NA ZAVOD ZA ŠPORT JESENICE – ŠPORTNI PROGRAMI DO ČETRTKA 19.9.2024. Kontakta: [email protected] /051 685 240 ali [email protected] /041682 871.

Ob prijavi navedite: koliko prostora potrebujete za vašo predstavitev, potrebujete stojnico oziroma še kaj drugega.

Za samo predstavitev na prireditvenem prostoru vas prosimo, da pripravite besedilo za predstavite dejavnosti društva. Vsako od sodelujočih društev – klubov bo dobilo priložnost, da preko intervjuja »v živo« predstavi svojo dejavnost. Društva lahko pripravijo predstavitvene letake in jih razdelijo obiskovalcem.

Za kakršne koli informacije lahko pokličete na zgoraj navedene številke!

Pričakujemo vas na JESENIŠKEM FESTIVALU ŠPORTA V PONEDELJEK, 23.9.2024!

 

Športni pozdrav!

V imenu vseh soorganizatorjev:

Rajko Peternel, Predsednik Športne zveze Jesenice

 

 

Related Posts