Jožefov sejem 2022 povabilo razstavljalcem

Jožefov sejem 2022 – povabilo razstavljalcem

18.2.2022

Priloge:

Zavod za šport Jesenice objavlja javni poziv za zbiranje ponudb za oddajo prodajnih mest v najem v okviru trgovine na prostem z nazivom

»JOŽEFOV SEJEM 2022«.

Objavljamo poziv za zbiranje prijav in ponudb za začasen najem prostora za postavitve stojnic na javnih površinah v okviru trgovine na prostem »JOŽEFOV SEJEM 2022«, ki bo od 18. do vključno 20. marca 2022 na pokritem prostoru Stara Sava na Jesenicah – Muzej na prostem (pokriti prostor). V času sejma bo poskrbljeno za nočno varovanje.

Jožefov sejem je tradicionalno namenjen spomladanskim setvenim dejavnostim, kot so vrtičkarstvo, sadjarstvo, urbani vrtovi, avtohtona semena, ekološka pridelava, slovenska kulinarika v povezavi z avtohtonimi živili in jedmi in podobno ponudbo.

Vse zainteresirane ponudnike vabimo, da predstavijo svojo ponudbo, ki imajo neposredno povezavo s tradicijo Jožefovega sejma. Izdelki so namenjeni predstavitvi ali prodaji, zainteresirani so dolžni sami poskrbeti za skladnost njihovega poslovanja z zakonodajo in trenutno veljavnimi odloki vlade ter priporočili NIJZ za preprečevanje okužbe koronavirusa.

Sodelujoči ponudniki se za sodelovanje prijavijo na prijavnem obrazcu, ki je sestavni del vabila in z oddajo šteje kot pogodba. Z oddano prijavnico ponudniki soglašajo s Splošnimi pogoji sodelovanja v okviru trgovine na prostem »Jožefov sejem 2022«, ki so sestavni del tega vabila.

Rok za oddajo prijav je 14. marec 2022. do 12. ure. Izpolnjene in podpisane prijavnice pošljite na naslov: Zavod za šport Jesenice, Ledarska 4, 4270 Jesenice.

Ponudniki s pravočasno oddanimi prijavami in poravnanimi obveznostmi bodo imeli prednost pri izbiri prostora. Tisti ponudniki, ki ne poravnajo obveznosti preko transakcijskega računa organizatorja plačajo 20 € višjo ceno najema.

Zaradi omejenega prostora in spoštovanja ukrepov ter priporočil NIJZ si organizator pridržuje pravico do omejitve števila ponudnikov in drugih pogojev.

Dodatne informacije so na voljo prek telefonske številke 04/5884 665 ali elektronskega naslova: [email protected] – Gaber Šorn.

Prijavnica in splošni pogoji so dostopni na tej povezavi.

Vljudno vabljeni k sodelovanju!

Poglejte še:

Related Posts

Status kopališča Ukova: ODPRTO

X