Dan slovenskega športa

Dan slovenskega športa

27.9.2022

DAN SLOVENSKEGA ŠPORTA – PETEK, 23.9.2022, Trg Toneta Čufarja
V petek, 23. septembra smo po vsej Sloveniji praznovali športni praznik, Dan slovenskega športa.
Ob počastitvi praznika smo na Trgu Toneta Čufarja pripravili zanimivo športno popoldne, na katerem so se predstavila domača športna društva: curling klub , drsalci drsalnega kluba, združeni hokejisti (HD HIdria in HDD SIJ Acroni), košarkarji, nogometaši, kegljači na ledu, mladinski odsek in športno plezalni odsek PD Jesenice, Zdravstveno vzgojni center Zdravstvenega doma Jesenice, Ljudska univerza in OŠ Koroška Bela. Na prireditvi so bile predstavljene športne dejavnosti, s katerimi se ukvarjajo. Ob tem je bile obiskovalcem ponujena možnosti, da se le ti preizkusijo v različnih športnih aktivnostih oziroma preverijo svoje zdravstveno stanje.
Športnike sta pozdravila župan Občine Jesenice g. Blaž Račič in sekretar športne zveze Jesenice, regijske pisarne OKS g. Branko Jeršin. Prireditev je s polurnim glasbenim nastopom popestril Pihalni orkester Jesenice – Kranjska Gora.
Celotno dogajanje je bilo izvedeno ob sodelovanju Občine Jesenice, Zavoda za šport Jesenice, Športno zveze Jesenice in regijsko pisarno OKS Jesenice.

Related Posts

Status kopališča Ukova: ODPRTO

X