Zaključen prvi teden Aktivnih počitnic 2022 za naše otroke

Zaključen prvi teden Aktivnih počitnic 2022 za naše otroke

11.7.2022

Zavod za šport Jesenice je skupaj z Občino Jesenice, Športno zvezo Jesenice, Mladinskim centrom Jesenice, Planinskim društvom Jesenice, Gornjesavskim muzejem, Zdravstveno vzgojnim centrom Zdravstvenega doma Jesenice, GARS – Gasilsko reševalno službo Jesenice in Projektom natura pripravil teden aktivnih počitnic za počitnikarje.
Celoten teden smo preživeli na zanimiv način. Igrali smo nogomet, odbojko, kegljali, igrali namizni tenis, šah in dobro spoznali športni park. V torek smo plezali na mobilni plezalni steni in ustvarjali na delavnicah. Sreda je bila rezervirana za pohod na Golico in sladkanje s palačinkami. V četrtek smo obiskali Gornjesavski muzej in spoznali delo gasilcev. V petek smo spoznavali delo reševalcev in pridobivali kolesarske spretnosti. Za konec pa smo se odpravili na kolesarski izlet v Mojstrano.
Ob tej priliki se zahvaljujemo vsem partnerjem, ki so nam pomagali pripraviti in izvesti program počitniških aktivnosti. Občane obveščamo, da naj s prijavami otrok za drugi teden aktivnosti, ki bo med 22. – 26. avgust 2022, pohitijo. Termin je skoraj že zaseden.
Obrazec za prijavo najdete na spodnji povezavi, sprejmemo prvih 20 prispelih prijav.
Obrazec za prijavo na aktivne počitnice 2022

Related Posts

Status kopališča Ukova: ODPRTO

X